back on track!

Heisann! da var jeg tilbake igjen!
Ble ikke så mye blogging sist, og endte med en lengere pause men nå er det pånn igjen=)
Jeg skrev jo tidligere her at jeg ble ordentlig syk ab kyssesyken(mono), og har slitt lenge med det, så her er jeg da, og kjemper for og trene meg tilbake i form og tilbake på jobb som modell=)

Når sant skal sies så er det et herk, og trene seg opp igjen etter kyssesyken, da ban er dø sliten etter bare 10 min med lett trening, men men, må man så må man.
Sånn som planene ser ut nå fremover, så skal jeg trener opp og forhåpentlig reise til london i september for og jobbe som modell der, så milano og så paris, så dette kan bli kjempe spennende=)

legger ved bilder av et par bilder som jeg tok på en fotoshoot her for et par uker siden=) kjempe gøy og være tilbake i aksjon igjen! jippi!

Tenker at jeg skal oppdatere mer om meg og hva som har skjedd siden sist, senere i kveld, for akkurat nå får jeg straks besøk fra familie fra sverige som jeg tror jeg aldri har sett, iallefall ikke siden jeg var en bitte liten pike, og det starter jo og bli noen år siden=) og etter det skal jeg ut i bmw'en og øvekjøre litt før jeg skal ut i oslo med kjørelærer i morgen=) har endelig kommet igang med lappen nemlig;)

snakkes!

  • Dato: 05.apr.2010   Kl: 14:43   Kategori: Diverse
  •    Kommentarer: 2
Kuli!

Skrevet av: Starlet

05.apr.2010 14:48

Jeg tror du kommer så langt du bare vil.

Ikke bare er du en utrolig vakker og sjarmerende jente som virker å ha beina godt planta på jorda

Du vet jo det at de ikke er altfor mange modeller som har det og da forsvinner mye av utstrålingskraften!

Du manglet ingenting av det så da er du nok like vakker på innsiden også (kompliment)

Ha en fin kveld Martine så venter jeg på flere bilder artig å se på pene bilder vuttu!

Skrevet av:

05.apr.2010 15:44

Martina.B

Martina.B 20, Våler i Østfold
Jente på 20år fra Østlandet og som jobber som modell. I tillegg er jeg spaltist/skribent for online magasinet Modepose.com Bruker bloggen til å fortelle om alt det jeg er med på innen modellyrket, reising og mye mer! Kontakt: m-gulliksen@hotmail.com
Norske bloggerB L O G G L I S T E N . N E T

bloglovin

bloglovin

Norske bloggerLenker

hits