Familiesammenkomst og hjemmelaget pizza!

Sånn! der var en svensk familie på fem satt nesen ut døren igjen!
Men det må jeg virkelig si, normalt føler jeg at slike familie sammenkomster kan bli litt ukomfortable og ikke alltid så vellykket, men denne har var virkelig 100% koselig og fin=) Merker jeg sitter her med smil om munnen, og koser meg med minnene etter de timene som har vært.
Pappa hadde vartet opp med pappa's pizza spesiale, og laget 2 av 3 perfekte, og desserten var påskegodt pluss pluss.

Så her sitter jeg nå glad og fornøyd og venter på thomas.
Thomas er kjæresten til søsteren min, som kjører bmw, og siden jeg skal kjøre i oslo i morgen og generelt kjører bmw i kjøreskolen, og på oppkjøring fant vi ut at jeg skulle tøffe litt rundt i hans bil.

Det er ikke bare det at det er en bmw, men at det er diesel bil! det er vell egentlig det største problemet, at man trenger ikke gasse når bilen står i gir, for og kjøre, og heller ikke bremse for og bremse, neeeida.. her bruker man bare klutshen.. så dette er da en smule uvandt.. men men skal nok greie det, så derfor er jeg evig takknemlig at thomas låner meg sin dyrebare bil hehe, bare det må jo bety at jeg ikke er an så aller værst sjåfør??;)

Men men kan skrive inn litt senere og fortelle om hvordan ting gikk, og at jeg ikke kjørte på noen=)

(slenger ved et bilde under her fra forbredelsene til shooten jeg la ut bilder fra lengere nede her)  • Dato: 05.apr.2010   Kl: 19:57   Kategori: Diverse
  •    Kommentarer: 1
SV: Kommer selvfølgelig innom å leser jeg ;o)

Nydelige bilder av deg :o)

Skrevet av: cluli

05.apr.2010 20:33

Martina.B

Martina.B 20, Våler i Østfold
Jente på 20år fra Østlandet og som jobber som modell. I tillegg er jeg spaltist/skribent for online magasinet Modepose.com Bruker bloggen til å fortelle om alt det jeg er med på innen modellyrket, reising og mye mer! Kontakt: m-gulliksen@hotmail.com
Norske bloggerB L O G G L I S T E N . N E T

bloglovin

bloglovin

Norske bloggerLenker

hits