hei IGJEN

Merker jeg aldri er noe spesielt flink til og blogge... men men prøver igjen..
Siden sist så har egentlig ganske så mye skjedd, jeg har gjort ferdig all skolekjøring og venter nå oppkjøring rett rundt hjørnet! Men jeg ier ikke når hehe, forteller når jeg får den( forhåpentligvis) så alle må krysse fingrene for meg hehe.
Ellers har nå min fantastiske franskmann vært her i to uker, og må desverre reise hjem allerede i morgen kveld... tiden går så ALTFOR fort, når man har det bra!
Men vi har hatt det utrolig bra, og er bare 6 uker til jeg ser ham igjen, da jeg reiser ned til ham 6 juli=)!! HAPPY
På torsdag som var nå, var jeg inne og opererte ut en visdomstann! den lå helt på siden så da jeg våknet dagen etterpå, så jeg jo ut som jeg hadde gjort 10 runder i bokseringen! og det er forsovidt ikke noe bedre i dag, og etterpå skal vi liksom ut i moss og tusle rundt,.. YEAY feeling very sexy at the moment haha.
Men men jeg skal bare nyte den siste dagen med Damien og ingenting skal få ødelegge det^^
Så har pappa planlagt grilling i kveld, så da blir det jo koselig tenker jeg, der jeg sitter og må se på de andre spise heeeerlig grillmat haha. jaja,jeg får vell spise potetmos IGJEN jeg da som jeg har gjort de siste dagene haha.
Jaja skal prøve og få tatt litt bilder i dag i det fiine fiine været.. så kan jeg jo legge ut de i kveld^^

Tuddels!Bilde er fra photoshoot med VATLE=)


  • Dato: 22.mai.2010   Kl: 12:27   Kategori: Diverse
  •    Kommentarer: 0
Martina.B

Martina.B 20, Våler i Østfold
Jente på 20år fra Østlandet og som jobber som modell. I tillegg er jeg spaltist/skribent for online magasinet Modepose.com Bruker bloggen til å fortelle om alt det jeg er med på innen modellyrket, reising og mye mer! Kontakt: m-gulliksen@hotmail.com
Norske bloggerB L O G G L I S T E N . N E T

bloglovin

bloglovin

Norske bloggerLenker

hits