Asos, Nelly, sofa??

Her sitter jeg igjen, nå har jeg vært sykemeldt fra jobben i ca 2 uker.. skal ikke være enkelt men men.
Jeg har funnet nye ting og fordrive tiden min med! Nemlig online shopping! Kanskje ikke en slager og bruke opp alle pengene mine FØR jeg drar til frankrike neste tirsdag, men men, må jo se bra ut når jeg kommer ned=)
Og med det har jeg store planer og få ordnet meg manikyr, pedikyr, ordne håret hos Baris frisør i Sandvika( En av de bedre frisørende i europa) Å ikke minst må jeg ha et lite påfyll  sminke pungen før jeg drar ned, så blir nok en liten shopping tur på mandag.
Ellers så ligger jeg her da og går igjennom samme gamle og ikke minst gode Asos og Nelly. Starter virkelig og få en ting for online shopping, eneste kjedelige er ventingen på tøye, men det gjør meg nok bare enda mer glad for og få det tenker jeg=)
Så jeg krysser fingrene mine for at det kommer helst i dag, men kanskje i morgen.
I tillegg venter jeg en større pakke i posten som inneholder en EMS maskin!!!! Å som jeg gleder meg! Den må bare komme i dag hehe, klarer nesten ikke vente!
Skal legge ut et innlegg om den og bilder når den kommer for de som ikke vet hva en EMS maskin er=)


Legger ved en video her, som jeg nå nylig har lagt ut på youtube, av min kjære mor som prøver PS2 bil spill for første gang!  • Dato: 01.jul.2010   Kl: 13:11   Kategori: Diverse
  •    Kommentarer: 2
Hva liker du best av asos og nelly?

Hva synes du om stockholm street style? si din mening på bloggen min :)

Skrevet av: Kristine Moen

01.jul.2010 13:32

hahahah! kul film :P

fin blogg :)

Skrevet av: Mieh <3

02.jul.2010 00:18

Martina.B

Martina.B 20, Våler i Østfold
Jente på 20år fra Østlandet og som jobber som modell. I tillegg er jeg spaltist/skribent for online magasinet Modepose.com Bruker bloggen til å fortelle om alt det jeg er med på innen modellyrket, reising og mye mer! Kontakt: m-gulliksen@hotmail.com
Norske bloggerB L O G G L I S T E N . N E T

bloglovin

bloglovin

Norske bloggerLenker

hits