Internett, back on track!

Ah nå har jeg vært to hele dager uten internett, og det var helt grusomt! hehe, ok kanskje ikke så ille, men jeg skal innrømme at man blir en smule avhengig av den. Vi mistet den som følger av at hovedsentralen til NextNett som firmaet heter, brant opp! Ganske kjedelig og reparere tenker jeg. Men men de har vært flinke og jobbet på, så to dager skal jeg ikke stresse over=)

I dag har jeg endelig en plan og og sette opp hele min kjære datamaskin på nytt! noe jeg skulle gjort for lenge lenge siden. Er så mye rare ting som skjer nå så orker ikke mer... eneste grunnen for at jeg har utsatt dette, er pga at photoshoppen som jeg har installert ( den nyeste) har jeg ikke på cd lenger:S så den mister jeg da, men har funnet ut at jeg bare får legge pengene i det og kjøpe en ny=) har jeg det jeg trenger selv så blir det ikke noe kluss=)

Så jeg tenkte forsåvidt og starte med og legge alt over på en ekstern harddisk nå, og bare få jobben gjort hehe=)

Tenkte og legge ved et bilde i dag som faktisk er et maleri en fantastisk kunstner venn har laget av meg for 1,5 år siden=)

  • Dato: 04.jul.2010   Kl: 13:39   Kategori: Diverse
  •    Kommentarer: 0
Stikkord:
Martina.B

Martina.B 20, Våler i Østfold
Jente på 20år fra Østlandet og som jobber som modell. I tillegg er jeg spaltist/skribent for online magasinet Modepose.com Bruker bloggen til å fortelle om alt det jeg er med på innen modellyrket, reising og mye mer! Kontakt: m-gulliksen@hotmail.com
Norske bloggerB L O G G L I S T E N . N E T

bloglovin

bloglovin

Norske bloggerLenker

hits