Rise and shine!

I dag sov vi til nesten kl 1 IGJEN! Nå må jeg virkelig starte og sette på vekkerklokken her, for føler irkelig at tiden her nede går ALTFOR fort, har faktisk vært her halvparten av tiden allerede. Kan jo ha noe ed at vi sover bort halve dagen, som mine foreldre så fint pleier og si, men til gjengjeld så er vi faktisk ganske lenge oppe om natten da.
Nå har Mr.French dratt tilbake på jobb igjen, så jeg har noen timer og slå ihjel, men med tanke på at det er nærmere 35 grader ute og ikke en sky å se på himmelen, vurderer jeg sterkt og slå ihjel den tiden innen dørs.
Har jo alltids prosjektet til pappa liggende på pcen, nemlig masse video fra pappas og mammas australia tur, som var for 3 år siden.... så derfor er prosjektet blitt videre sendt til meg så jeg kan få fullført det, OG så vi endelig kan få se hvordan de hadde det hehe=)

legger ved et bilde jeg har tatt, som også er et av mine favoritter, av min kjære Mr.French=)

  • Dato: 15.jul.2010   Kl: 14:51   Kategori: Diverse
  •    Kommentarer: 0
Stikkord:
Martina.B

Martina.B 20, Våler i Østfold
Jente på 20år fra Østlandet og som jobber som modell. I tillegg er jeg spaltist/skribent for online magasinet Modepose.com Bruker bloggen til å fortelle om alt det jeg er med på innen modellyrket, reising og mye mer! Kontakt: m-gulliksen@hotmail.com
Norske bloggerB L O G G L I S T E N . N E T

bloglovin

bloglovin

Norske bloggerLenker

hits