Hangover

Men det gjelder ikke meg^^ jeg sitter her våken og blid som en sol, mens kjæresten derimot er i en helt annen situasjon mohaha. 
Det har seg nemlig slik at kvelden som var ble tilbragt i hagen, men masse venner av damien, alcohol og musikk. Det var virkelig en herlig kveld, og alle snakket engelsk å godt de kunne for min skyld!
Blir så glad når de prøver, da føler jeg meg ikke så veldig utenfor, siden min egen fransk ikke er god nok til å holde en normal samtale enda.
Men når man kommer til det punktet der man burde slutte å drikke, så ikke øynene går i kryss, og IKKE hører på kjæresten når hun sier ifra at man har kommet til det punktet, vell da blir det hangover the next day:P
Sånn går det når man ikke vil høre hehe.
Så i dag blir nok en rolig dag for oss. Vurderer og dra til McDonalds etterpå bare for og få litt fyllemat til ham ( McD er like utbredt som fylle mat her, som hjemme i norge ) men vi får se=)
  • Dato: 18.jul.2010   Kl: 13:24   Kategori: Diverse
  •    Kommentarer: 1
Stikkord:
Gratulerer, du og 2 andre blogger vant INTERVJUET!!! :D

Jeg sender spørsmålene over mail. Svar på de så fort som mulig og send de til meg igjen! :)

Skrevet av: Vjn - Kommenterer tilbake!

18.jul.2010 21:22

Martina.B

Martina.B 20, Våler i Østfold
Jente på 20år fra Østlandet og som jobber som modell. I tillegg er jeg spaltist/skribent for online magasinet Modepose.com Bruker bloggen til å fortelle om alt det jeg er med på innen modellyrket, reising og mye mer! Kontakt: m-gulliksen@hotmail.com
Norske bloggerB L O G G L I S T E N . N E T

bloglovin

bloglovin

Norske bloggerLenker

hits