20år = gammel???

Jeg sitter her og tenker på at det er under 1 mnd igjen til jeg er ferdig med tenårene.. Natten jeg fylte 13 år gråt jeg i sengen min, og da mamma spurte meg hva det var fortalte jeg det var fordi jeg aldri ville bli barn igjen. nå sitter jeg her og gruer meg imotsettning til andre, for å fylle 20 år.
JEg vet det kanskje er helt sykt at jeg sitter og tenker slikt, at jeg burde være kjempe glad fr vært år jeg fyller, og at jeg er frisk og rask og alt det der, men hele den delen om at jeg er "voksen" og at min barndom, min ungdomstid er forbi, ja den liker eg absolutt ikke tanken på... Jeg tror dette vil bli den første bursdagen jeg IKKE gleder meg til....
  • Dato: 19.jul.2010   Kl: 14:10   Kategori: Diverse
  •    Kommentarer: 4
Ikke bare jeg som har en liten tjueårskrise, nei. Haha huff :) Går nok bra. Nå får vi lov til å gjøre alt det vi har gjort hele tiden! ;) Haha!

Skrevet av: Caroline CAT Holmskau

19.jul.2010 16:34

He he :) Ingen som sier at du ikke kan leke deg gjennom livet selv om du er 20 eller mer ;)

Skrevet av: martina

19.jul.2010 17:25

en gang må man.

Skrevet av: anniken

19.jul.2010 22:18

Man kan da være ung til sinns så lenge man vil, bare sundt det ;-) (bare dropp miniskjørt o.l når du passerer 60 osv ;-) nyyyyyyyyyt alle dager!!:D hils stripperen din!

Skrevet av: Jeanette bønna

21.jul.2010 15:03

Martina.B

Martina.B 20, Våler i Østfold
Jente på 20år fra Østlandet og som jobber som modell. I tillegg er jeg spaltist/skribent for online magasinet Modepose.com Bruker bloggen til å fortelle om alt det jeg er med på innen modellyrket, reising og mye mer! Kontakt: m-gulliksen@hotmail.com
Norske bloggerB L O G G L I S T E N . N E T

bloglovin

bloglovin

Norske bloggerLenker

hits