Atter en dag!

Ja da var det allerede en ny dag folkens, eler, halvparten av dagen ar sikkert allerede gått fr mange, men siden jeg er så lat og aldri kommer meg opp før 12, sier jeg god morgen nå=) Bedre sent enn aldri!
I dag blir det mest sansynelig en ny musikal kveld, og i dag er det grease som står på menyen=) Og da jeg elsker alle sangene der tror jeg virkelig dette kan bli en flott aften. I tillegg blir det nok middag på en eller annen liten fransk resturant.

Ellers så merker jeg at avreisen kommer raskere og nærmere for hver dag, og jeg liker det ikke. Jeg har de siste to årene blitt VELDIG go på å telle dager og timer, noe som er ganske frustrerende for det kan ødelegge mye. 
Avreise tilbake til Norge er nemlig på fredag kveld ( og ed tanke på alt uværet som ulmer rundt i alle kriker og kroker både her og hjemme, vet jeg ikke hvor glad jeg er for denne fly turen... men vi får krysse fingrene og håpe på det beste=)

Må bare nevne at i går var det hele 37 grader her nede! helt ekstremtt varmt=) 

legger ved et par sommer bilder til jeg har tatt=)


  • Dato: 20.jul.2010   Kl: 12:20   Kategori: Diverse
  •    Kommentarer: 1
fint design! :-)

Skrevet av: Lillamig - Lise BN

20.jul.2010 12:27

Martina.B

Martina.B 20, Våler i Østfold
Jente på 20år fra Østlandet og som jobber som modell. I tillegg er jeg spaltist/skribent for online magasinet Modepose.com Bruker bloggen til å fortelle om alt det jeg er med på innen modellyrket, reising og mye mer! Kontakt: m-gulliksen@hotmail.com
Norske bloggerB L O G G L I S T E N . N E T

bloglovin

bloglovin

Norske bloggerLenker

hits