Back to work

Ja da var all ferie og sykdom over, så da var det bare å møte opp på jobb i dag tidlig. Selvfølgelig var jeg så trøtt, at jeg presterte å forsove meg, men takket være flexi tid, var det ikke noe problem.
Men pga alt regnet be det en ganske rolig dag med chickchat med kristina, min veninne som også jobber sammen med meg, og rydding av verksted og andre oppbevarings rom=)
Nå sitter jeg å går over noen bilder jeg fikk av shooten i går, kjempe fornøyd med noen, å helt ok med noen andre. men alt i alt bra sålangt. håper virkelig jeg får tilsendt fler den nærmeste tiden.
Så nå sitter jeg her å egentlig bare venter, og bruker tiden på absolutt ingenting, da jeg ikveld skal hente kjæresten til søsteren min på gardermoen halv 12 i natt! jaja blir sen start på jobb i morgen også da... takk gud for flexitid;)

  • Dato: 26.jul.2010   Kl: 16:33   Kategori: Diverse
  •    Kommentarer: 0
Stikkord:
Martina.B

Martina.B 20, Våler i Østfold
Jente på 20år fra Østlandet og som jobber som modell. I tillegg er jeg spaltist/skribent for online magasinet Modepose.com Bruker bloggen til å fortelle om alt det jeg er med på innen modellyrket, reising og mye mer! Kontakt: m-gulliksen@hotmail.com
Norske bloggerB L O G G L I S T E N . N E T

bloglovin

bloglovin

Norske bloggerLenker

hits