Detox OFF

Vell, kan si det slik at det ikke gikk lenge før vi avsluttet hele detox opplegget vårt. Når man jobber daglig med fysisk arbeid, slik som vi gjør, så trenger vi proteiner og karbohydrater. så å kunn spise frukt å grønnsaker, ga virkelig ingen metthets følelse, og følte oss lettere slappe når vi jobbet, så var ikke noe sjakk trekk. Så nå er det tilbake til den fortsatt ubersunne kostholdet jeg driver med, men får i meg kylling, fisk, knekebrød og div.=) Føles godt.

Ellers må jeg si at EMS maskinen virkelig gjør underverker. Jeg har gått ned mange cm over rumpa/hoften allerede og er nesten på det målet jeg skal, når jeg reiser til milano. yeay! men kan ikke bare ha riktig mål, må være tonet også så er bare og fortsette treningen! Men jeg skal klare det, YES I CAN!

  • Dato: 04.aug.2010   Kl: 18:22   Kategori: Diverse
  •    Kommentarer: 3
Stikkord:
Variert å sunt koshold er det beste :)

Var er EMS??

Møtte Kissa på byen btw, og vi ble enige om at vi tre må treffes en dag..Med?

Skrevet av: Vicci

04.aug.2010 20:57

selvsagt :) Yes you can !

Skrevet av: martina

04.aug.2010 21:06

I alle dager, dette ble feil navn :O. D var jeg som skrev; selvsagt :) YES YOU CAN!

Skrevet av: Siv

04.aug.2010 21:08

Martina.B

Martina.B 20, Våler i Østfold
Jente på 20år fra Østlandet og som jobber som modell. I tillegg er jeg spaltist/skribent for online magasinet Modepose.com Bruker bloggen til å fortelle om alt det jeg er med på innen modellyrket, reising og mye mer! Kontakt: m-gulliksen@hotmail.com
Norske bloggerB L O G G L I S T E N . N E T

bloglovin

bloglovin

Norske bloggerLenker

hits