YES!!

Da har jeg vært ute på løpetur igjen. runden er ca 7km lang og tar ca 1.15 min. Og i dag, ENDELIG, jeg trodde virkelig ikke min egen kropp, klarte jeg og løpe i strekk nesten 2/3!!! OMG! endelig starter kroppen og funke som den skulle! Og eneste grunnen til at jeg gikk istedet for og løpe på de stedene jeg gjorde, var ikke pga at jeg var anpusten, NEIDA! rett og slett bare melkesyre! pusten var virkelig min beste venn i dag^^ JIIHAAA!

  • Dato: 10.aug.2010   Kl: 22:19   Kategori: Diverse
  •    Kommentarer: 3
Herlig martine!! ;D Det er utrolig digg å føle seg i god form! Vi burde trene når jeg kommer på besøk =P tehee..

Skrevet av: Ylva

10.aug.2010 22:38

Så morro da! :) Må jo være utrolig deilig å føle seg i god form, heia heia! ;)

Skrevet av: Siv

11.aug.2010 14:30

Hei hei Martine =D Har lest bloggen din nå. Så moro at du satser som modell nå! Ser at du driver å trener og prøver ulike ting siden det nærmer seg avreise. Hvis du vil kan jeg godt hjelpe deg å nå målet ditt på de siste 3 ukene? Vi kan se på litt nye treningsmetoder, og kosthold fram til "godkjenningen". Har dette godt under huden, så bare å si ifra så skal vi få fart på kroppen din ;) Masse lykke til uansett!

Skrevet av: Grete Bakken

11.aug.2010 19:15

Martina.B

Martina.B 20, Våler i Østfold
Jente på 20år fra Østlandet og som jobber som modell. I tillegg er jeg spaltist/skribent for online magasinet Modepose.com Bruker bloggen til å fortelle om alt det jeg er med på innen modellyrket, reising og mye mer! Kontakt: m-gulliksen@hotmail.com
Norske bloggerB L O G G L I S T E N . N E T

bloglovin

bloglovin

Norske bloggerLenker

hits