Au, oh, eeeeaa! Ai, AAUUUU!

Vell dagen i dag har ikke akkurat gått smertefritt for seg. Man kan si det sånn at min største frykt akkurat nå er å nyse, da alle mine muskler i HELE kroppen min, føles ut som har blitt kjørt over om og om igjen av en trailer. JA jeg har startet på treningssenter med personlig trener. Hadde første dag på lørdag, og gikk på med friskt mot, og merket at det motet sank da søndagen kom, og var helt borte i dag.. Men det stoppet ikke meg fra og løpe/gå 8 km på søndag, og reise tilbake til spenst i dag, for mer trening, 1 time på mølle og nesten like mye i kinetisk( tror det var sånn det var skrevet)
I dag var det ikke grete som hjalp meg, men en annen kar som var like grei=) kanskje litt "snillere" enn hva grete var, men akkurat i dag var det hlt greit, med tanke på at det føles som musklene mine revner!

Så nå sitter jeg her, og mine ellers så lette tastatur fingre, føles som tonn. I dag skal jeg tidlig til sengs...bare for å legge ved det mest uflaterende bilde som finnes, og poengtere at, ja, jeg trener hardt! så tror jeg mitt ansikt beviser alt. og slik så jeg ut da etter at jeg hadde tøyd ut og fått tilbake vilepulsen osv, jadda! kjør hardt, kjør stil!

  • Dato: 16.aug.2010   Kl: 19:35   Kategori: Diverse
  •    Kommentarer: 2
Hehe den følelsen er litt smertefull, men god allikevel! :) Gratulerer med en effektiv start da!

Skrevet av: Ann Helen - mincosmopharma.blogg.no

16.aug.2010 19:37

Herlig Martine! Godt jobbet, da var du på god vei =D Stå på så klarer vi dette ;)

Skrevet av: Grete Bakken

16.aug.2010 23:13

Martina.B

Martina.B 20, Våler i Østfold
Jente på 20år fra Østlandet og som jobber som modell. I tillegg er jeg spaltist/skribent for online magasinet Modepose.com Bruker bloggen til å fortelle om alt det jeg er med på innen modellyrket, reising og mye mer! Kontakt: m-gulliksen@hotmail.com
Norske bloggerB L O G G L I S T E N . N E T

bloglovin

bloglovin

Norske bloggerLenker

hits