En hemmelig beundrer!!

Tihi, jeg kan ikke annet enn og smile stort av dagen i dag, som jeg egentlig trodde at skulle bli en fryktelig lang og dårlig dag, men der tok jeg sannelig feil! Så godt som hele dagen på jobb har jeg holdt på å male en fantasifull ballvegg for barna, og da flokker jo barna seg omkring, som en skokk av nyskjerrige sauer, å ja de pratet også like mye:P Var det ikke det ene så var det det andre, og den ene mer spesielle usammenhengende historien etter den andre, men var ganske så koselig og høre på, og jeg tror dagens mest stilte spørsmål er: kan jeg ikke bare få male liiiiiiiit????? 
Da dgen var over og jeg gikk tilbake til verkstedet for å slukke og stenge, så jeg plutselig en liten lapp som lå på bordet, med navnet mitt MARTINE skrevet i store bokstaver. Da jeg åpnet kunne jeg ikke annet enn å smile bredt. der sto det skrevet: TIL MARTINE ( og ved siden av det var det tegnet et stort hjerte) JEG SER PÅ DEG FRA VINDUET OG SYNS DU ER SÅ SNILL OG FLINK HILSEN EN HEMMELIG BEUNDRER!
Da jeg aldri har fått et hemmelig beundrer brev før, tror jeg virkelig at jeg skal ramme inn dette og henge det på veggen;)Her er et lite bilde av Aleksander, som rett ut sa at egentlig kunne jeg bare gå å gjøre noe annet, så kunne han gjøre ferdig malejobben;)

  • Dato: 20.aug.2010   Kl: 22:15   Kategori: Diverse
  •    Kommentarer: 1
unger ER herlige! :)

Skrevet av: Siv

21.aug.2010 17:02

Martina.B

Martina.B 20, Våler i Østfold
Jente på 20år fra Østlandet og som jobber som modell. I tillegg er jeg spaltist/skribent for online magasinet Modepose.com Bruker bloggen til å fortelle om alt det jeg er med på innen modellyrket, reising og mye mer! Kontakt: m-gulliksen@hotmail.com
Norske bloggerB L O G G L I S T E N . N E T

bloglovin

bloglovin

Norske bloggerLenker

hits