Forsovelse, oversvømmelse og hjemmelaget hamburger!

I dag ble jeg vekket av kiropraktoren min! Hei, har du glemt at du har time i dag kl halv 10? eeuu?! ÅNEI! joda jeg hadde forsovet meg.. i dag våknet jeg litt før 10, great! å ikke bare det, like etter ringer pappa og sier at det er helt oversvømt i kjelleren der jeg jobber, så jeg må bare komme meg opp! herre, så i dag har vi fjernet vann, hele dagen! Problemet er bare hvis det regner igjen i natt, vil det bli like ille, om ikke værre i morgen. 
Ellers gikk dagen sin vandte gang, men jeg har vært ekstra trøtt i hele dag, så i kveld SKAL jeg legge meg tidlig ( kan jo håpe) 

Ellers så var pappa så ond i dag, at han ringte meg og sa: HEI, jeg og mamma skal bestille deilige hamburgere fra bajazzo! skal du ha?

hva tror du?!? NEI.
ÅÅÅÅ SOM JEG HADDE LYST PÅ! Men da tenkte jeg at jeg heller kunne prøve og lage mine egne sunne hamburgere, og det gjorde jeg.. kan jo si at kroppen i seg selv er tilfreds, men hodet og tankene kunne ikke vært mer misserable, da jeg kjente den fantastiske lukten av gatekjøkken hamburger! AH!

jaja, da sitter jeg her da, jeg som skal løpe en times tur i kveld og trene litt mage, å så sitter jeg her da å ser på the vampire diaries, sukk, i love that program^^

  • Dato: 26.aug.2010   Kl: 20:43   Kategori: Diverse
  •    Kommentarer: 0
Martina.B

Martina.B 20, Våler i Østfold
Jente på 20år fra Østlandet og som jobber som modell. I tillegg er jeg spaltist/skribent for online magasinet Modepose.com Bruker bloggen til å fortelle om alt det jeg er med på innen modellyrket, reising og mye mer! Kontakt: m-gulliksen@hotmail.com
Norske bloggerB L O G G L I S T E N . N E T

bloglovin

bloglovin

Norske bloggerLenker

hits