Begravelse, Bryllup, Bursdag og Bihuler!

Ble visst lite blogging i helgen, men er ikke så rart, for har vært noe KONSTANT hele helgen, fredag var det begravelse, så alt jeg rakk av trening var en times løping på kvelden. ble 8 km igjen. Lørdag var det bryllup! Da var jeg ansatt som fotograf, og bildene skal jeg starte på i dag. Har store forhåpninger til de. Eneste som er skikkelig dritt er at jeg mistet programmet mitt etter at jeg måtte sette opp dataen på nytt, så nå må jeg betale 1000kr på nytt... å siden sykepenger fra nav, og feilbetalte jobblønninger gjør at jeg nå spinker å sparer på alt jeg har, føler jeg at jeg snart bare revner innvendig! og ikke bare det, selvfølgelig klarte jeg å fylle bensin på den dyreste dagen av alle! great!
Uansett bryllupet var utrolig fint og jeg stor koste meg, ikke minst alle kakene! looove!
Å i går ble det heldags barnebursdag i rømskog, så det ble det to hele dager uten trening.. 
Å i dag som prikken over en tettpakket uke, våkner jeg etter en skikkelig møkka natt, med tette bihuler, og jeg tror aldri eg har vært så trøtt og sliten, ordentlig deprimert. Så der gikk den treningen i vasken... jeg bare klarer ikke løfte en muskel nå.. er så sliten..
Jaja da får jeg prøve og redigere disse 1000 bildene jeg tok:P wish me luck!


  • Dato: 30.aug.2010   Kl: 20:06   Kategori: Diverse
  •    Kommentarer: 0
Martina.B

Martina.B 20, Våler i Østfold
Jente på 20år fra Østlandet og som jobber som modell. I tillegg er jeg spaltist/skribent for online magasinet Modepose.com Bruker bloggen til å fortelle om alt det jeg er med på innen modellyrket, reising og mye mer! Kontakt: m-gulliksen@hotmail.com
Norske bloggerB L O G G L I S T E N . N E T

bloglovin

bloglovin

Norske bloggerLenker

hits