Gamle damer er noe herk!

åååå, jeg kjenner det bare begynte å koke inni meg! HVorfor er det alltid sånn, at uansett hvor i verden man er, så er det alltid en eller annen surpæd av en gammel dame! Sånn skikkelig muggene gamle damer, som bare MÅ klage på alt, selv om 99,9% av resten av befolkningen egentlig er KJEMPE fornøyd med hvordan ting er!
Jeg merker at jeg der å da skulle så inderlig ønske, at jeg hadde en stor ekkel potet, som jeg kunne stappe inn i den fæle rynkete munnen hennes, så hun kunne ti stille! Her er da jeg på jobb, som eneste ansatt har jeg ansvar for ALLE de komunale plenene i byen, å når det regner i strekk i 2 uker, er det ikke så fryktelig enkelt å få til alt på en gang.
Men ifølge denne snerpa, så var det bare : PHØ! å den skulle jeg ikke komme med! Hun hadde tross alt en plen hjemme som ALDRI( med virkelig trykk på dette ordet) var lenger en slik!( og hun holder opp hånden der pekefingeren er farlig nær tommelen.)  Jeg mener, det er jo så godt som det samme det? hennes plen, og min by???
Det er da man får lyst til å stappe på henne e par hansker og dølje hørselværna i knotten hennes, og spørre om hun kunne tenke seg og gjøre jobben min selv, siden hun er så fantastisk med bare SÅ kort plen! å ikke bare det! neeeeida! det var ikke bare grusomt nå, det hadde FAKTISK vært grusomt HELE sommeren! tenke seg til! Da svarer jeg litt påtatt forbløffet at: jøss, det var rart, for alle andre har kommet med fantastiske tilbakemeldinger til oss, om at de er så fornøyd og at det aldri har vært bedre! å hva svarer hun? joda nå skal du høre. Hun snur seg mot meg, og legger hodet litt knasende på skakke, på en litt vell tydelig, ovenifra å ned holdning og sier lett: ånei du, det tror jeg nok ikke.

aaaaaaaaa! hadde det ikke vært for at gressklipperen min ikke går raskere enn ca 5 km timen, så skulle jeg ha jaget hun rundt på kirkegården! eller i bestefall kjørt tvers over henne, og laget mange fine mønster i den stygge blusen hennes( sånn type ekkel beige bluse som alle damer over 70 har)

  • Dato: 31.aug.2010   Kl: 18:11   Kategori: Diverse
  •    Kommentarer: 6
Herregud, nå får du gi deg! Greit nok å være sint, men det her er absolutt ikke greit.

Skjerp deg!

Skrevet av: JD

31.aug.2010 18:17

Negative damer eller menn uansett alder kunne fortjent en potet i munnen. Hehe. Er så unødvendig å rakke ned på andres jobb, uansett hvor "fantastisk" man er selv..

Skrevet av: Kristine

31.aug.2010 18:24

JD: Dette innlegget har en sarkastisk undertone. Nå mp du virkelig ikke tro at jeg noen sinne hadde tenkt og gjøre det jeg skrev. Var ment å være en humoristisk innlegg, så slapp helt av, ike mye alvor i dette, bortsett fra at hun var en smule irriterendes=)

Skrevet av: Martina.B

31.aug.2010 18:29

Jeg hadde kjørt over henne. Drittdame. kanskje ikke 5km/t er fort... men det er ikke snakk om hastigheten. Etter langt og lengre enn lagt skal du se at padda som peser foran deg knekker sammen, og daa--> DAAA meier du over henne!

Ha det i tankene neste gang en skrikende og klagende rynkesvulst dukker opp foran deg. ;)

Skrevet av: Ylva

31.aug.2010 22:55

Oi huff da! D: Heldigvis er ikke alle gamle damer slik!

Alle, eller iallefall nesten alle, gamle damer jeg kjenner/har møtt er veldig greie. :)

De gangene i livet jeg møter personer som er veldig grinete, uansett hvem de er, så forsøker jeg vel bare å være tålmodig... men hvis jeg virkelig går lei så forsøker jeg å være sint på en veldig rolig måte.

Forstår hvordan det er med sånne folk. Jeg var en gang på en klassetur/korpstur eller noe lignende, og så var en forelder som absolutt skulle klage på alt mulig rart, selv om til og med hans/hennes egne unger hadde det kjempemoro... som om han/hun hadde fått det til noe bedre enn de som arrangerte det. *rollseyes*

Noen folk er bare litt rare på den måten der.

Skrevet av: T92

05.sep.2010 00:37

T92: hehe ja, det skal ikke være lett alltid=) vil nok alltid være en eller annen, uansett hvor man er i verden tihi.

Skrevet av: Martina.B

05.sep.2010 11:30

Martina.B

Martina.B 20, Våler i Østfold
Jente på 20år fra Østlandet og som jobber som modell. I tillegg er jeg spaltist/skribent for online magasinet Modepose.com Bruker bloggen til å fortelle om alt det jeg er med på innen modellyrket, reising og mye mer! Kontakt: m-gulliksen@hotmail.com
Norske bloggerB L O G G L I S T E N . N E T

bloglovin

bloglovin

Norske bloggerLenker

hits