All about the show!

Da var det på tide å få det ut! Å siden jeg ligger hjemme og er passe syk i min egen seng, kunne jo ikke tidspunktet passet bedre!

På torsdag var the rise and shine klokken 05.45 om morgenen ( oh hvilken glamorøst modell liv:P) toget gikk 07.50 så da hadde jeg akkurat passe tid til og ordne meg selv og alt det jeg måtte pakke å gjøre klart. Hadde til og med laget varm toddy som jeg skulle ha med på toget, men dn var jeg jo så flink at jeg glemte:P

Klokken 09.00 var jeg på Cosmobeauty i AkersgatenHer skulle vi bli ganske så lenge, for det var ikke mindre enn 12 timer til selve showet sartet, så da hadde vi jo litt å gå på:P

Håret ble ordnet først, men etter senere ombestemmelser ble dette gjort om. Men her er et bilde av første forsøket.Det jeg har på hodet skal forestille hundeører=)

Etterhvert så kom det masser av folk, noen var modeller fra samme byrå slik som bex, trine og ingeborg, og så var det mange nye fjes også som ikke hadde gått før.Tri, som faktisk er fra moss han også!Bex, doing the spooked face:P en intern spøk fra en tidligere, alternativ shoot.

Da vi var ferdig her, kom det en taxi og kjørte oss alle til passasjen/strøget der hvor showet skulle holdes. Sjur og Stian, desgnerene for leash var så snille og bestilte pizza til alle så det var jo super kos^^

Tiden gikk og showet til leash nærmet seg, og alle hoppet i klærne de skulle ha.

HenrikAtleTriVegard

Og ikke minst meg=)HAr desverre ikke bilder av alle som var med.

Og litt av resultatet på catwalken ble dette:Så var det vatle sin tur, og siden jeg var den eneste som skulle gjøre begge showene, ble det ganske stressende.

Jeg hadde egentlig ikke annet valg enn å stå stille, lukke øynene og kjenne at 50 mennesker kastet seg over meg hvor en drar av meg boksene, en annen tar sko, den tredje tar av sminke mens den fjerde putter på osv osv. Og da jeg i tillegg skulle ha en stor sort vifte, som var laget av pleksiglass på hodet, fikk de virkelig noe å bryne seg på. JEg skal ikke si t det ikke gjorde vondt, for det gjorde det virkelig, men men, det er sånn man må regne med og tåle hvis man skal holde på i bransjen regner jeg med. Da alt var ferdig hadde jeg strips og ståltråd i håret mitt for og holde alt påplass hehe.

her er noen av jentene og meg klare for VATLEBex

TrineCharlotte ThorstvedtMariann ThommasenEn modell jeg ikke husker navnet på desverreog meg=)

Og resultatet på catwalken ble dette:Å da showet var ferdog var det duket for after party med kos og musikk, en herlig aften!Avslutter da denne bilde serien med et nydelig polaroid foto av Andreas Felipe. Bildet er av Meg og Bex på afterpartyet!


  • Dato: 20.sep.2010   Kl: 12:40   Kategori: Diverse
  •    Kommentarer: 7
utrolig kule bilder! :-D

Skrevet av: P1NK1ZZZZ

20.sep.2010 12:45

Kjempekult, du er så vakker! Ha en strålende mandag!

Hva synes du forresten om bloggerne som provoserer for å komme på topplisten? Si din mening i det siste innlegget mitt, eller kom innom og meld deg på konkurransen min :-)

Skrevet av: KB

20.sep.2010 12:59

var der og så på, du og alle de andre modellene så fantastiske ut! :)

Skrevet av: Dagens Outfit

20.sep.2010 13:24

Kule bilder! Så utrolig moro ut :)

Skrevet av: Vicci

20.sep.2010 13:24

Dagens Outfit: tusen takk!=)

Skrevet av: Martina.B

20.sep.2010 13:33

Vicci: Det var fantastisk gøy, skulle ønske det aldri tok slutt=)

Skrevet av: Martina.B

20.sep.2010 13:34

KB: å tusen takk^^ det var trolig koselig å høre!

Skrevet av: Martina.B

20.sep.2010 13:34

Martina.B

Martina.B 20, Våler i Østfold
Jente på 20år fra Østlandet og som jobber som modell. I tillegg er jeg spaltist/skribent for online magasinet Modepose.com Bruker bloggen til å fortelle om alt det jeg er med på innen modellyrket, reising og mye mer! Kontakt: m-gulliksen@hotmail.com
Norske bloggerB L O G G L I S T E N . N E T

bloglovin

bloglovin

Norske bloggerLenker

hits