Hundesvømming

I dag var det tilbake til jeløy dyreklinikk for nok en svømme trening med quster! Det er så utrolig deilig og faktisk se fremgang etter en lang periode med usikker het, men idag har det skjedd små ting heletiden som tyder på forbedringer! herlig! Elsker jo "lille" duttebassen vår mer enn noe annet, og vil jo ha ham så lenge vi kan.

HAn er jo bare totalt kompis med svømme trener Lene, kanskje ikke så rart så positiv og glad som hun er. Og jo mer vi trener, jo mer elsker han og være i vannet og koser seg med det.

Det ble vann mølla i dag også, for og stabilisere musklene i bakbena enda mer, og det ser virkelig ut til å funke, lykke!

Da er det bare og krysse fingrene videre, og det blir ny svømme trening på mandag!Gammelt bilde av han, tatt for noen år siden, men har desverre ingen nye akkurat nå. men kommer ganske så snart!


  • Dato: 15.okt.2010   Kl: 13:06   Kategori: Diverse
  •    Kommentarer: 1
Nååminn.. håper det står bra til med det søte vesenet!!

Skrevet av: Lise Lund

15.okt.2010 19:31

Martina.B

Martina.B 20, Våler i Østfold
Jente på 20år fra Østlandet og som jobber som modell. I tillegg er jeg spaltist/skribent for online magasinet Modepose.com Bruker bloggen til å fortelle om alt det jeg er med på innen modellyrket, reising og mye mer! Kontakt: m-gulliksen@hotmail.com
Norske bloggerB L O G G L I S T E N . N E T

bloglovin

bloglovin

Norske bloggerLenker

hits