The love of my life<3

I dag var dagen, da jeg igjen måtte kjøre min kjære til flyplassen, og se ham fly avgårde til så godt som den andre siden av europa.. det ble litt avskjedstårer i bilen på vei hjem da.. man skulle tro at man ble vandt til dette, etter over 2 år med avstandsforhold, men der tok jeg feil..

Men nå som jeg sitter her alene igjen, er det en ting jeg vet sikrere enn noen gang. At uansett hvor mange krangler og dumme kommentarer og andre idiotiske ting som kan dukke opp i et forhold, så vil jeg heller ha det x 100, enn å være ham for uten.

Han er mannen i mitt liv<3 mitt livs kjærlighet. Og man kan kanskje tenke at, pytt, de er så unge å naive, javel, det kan vell hende, men her å nå, akkurat nå. er det det jeg føler, og jeg har allerede startet nedtellingen til nestegang jeg skal få kysse ham igjen.

  • Dato: 18.okt.2010   Kl: 01:38   Kategori: Diverse
  •    Kommentarer: 0
Martina.B

Martina.B 20, Våler i Østfold
Jente på 20år fra Østlandet og som jobber som modell. I tillegg er jeg spaltist/skribent for online magasinet Modepose.com Bruker bloggen til å fortelle om alt det jeg er med på innen modellyrket, reising og mye mer! Kontakt: m-gulliksen@hotmail.com
Norske bloggerB L O G G L I S T E N . N E T

bloglovin

bloglovin

Norske bloggerLenker

hits