Hundesvømming og Girls Workout!

I dag var det endelig tid for hundesvømming igjen, ettersom forige time ble avlyst ettersom jeg var så dårlig. I dag var det pånn igjen, og Quster var mer enn happy for å se svømmetrener Lene igjen! Vi holdt oss til vannmølla i dag også, siden våteksemen hans fortsatt ikke er borde, men tror det er like greit=) da får vi stabilisert ham enda mer=)Etter dette dro vi og hentet Ylva, min kjære veninne på togstasjonen, og sist og faktisk allerminst Doffen, rottis valpen til søsteren min som skulle være hos oss, til matmor var ferdig på jobb.

Da hundene var avlevert hos "bestemor" Var det strake veien til spenst idag igjen! Hvor det ble en time med Squash, 20 min mølle og 40 min styrke og div utstrekking. Så kan si at det BARE ble 2 timers trening i dag. Får ta igjen sterkt i morgen. Men merker greit i dag at jeg har en smule vondt i bena, så kanskje greit og ikke overdrive helt i dag.

Etter treningen ble det deilig lunsj!

Kyllingsalat, karbonadekaker og protein/after workout drikk fra YTYlva min kjære treningspartner!

I morgen hvis alt går etter planen blir det en time Afromoves, så en time på mølla, og mest sansynlig litt variert styrke og uttøying=)


  • Dato: 21.okt.2010   Kl: 18:02   Kategori: Diverse
  •    Kommentarer: 0
Martina.B

Martina.B 20, Våler i Østfold
Jente på 20år fra Østlandet og som jobber som modell. I tillegg er jeg spaltist/skribent for online magasinet Modepose.com Bruker bloggen til å fortelle om alt det jeg er med på innen modellyrket, reising og mye mer! Kontakt: m-gulliksen@hotmail.com
Norske bloggerB L O G G L I S T E N . N E T

bloglovin

bloglovin

Norske bloggerLenker

hits