YT Restitusjonsdrikk!

Da var jeg hjemme etter nok en trenings runde. I dag var desverre Afromoves timen avlyst pga sykdom, så ble kondis på meg istedet! ganske morsomt det også, men holder en knapp på Afromoves. Etter det var det igjen en time på mølla, og til slutt litt styrke og stretching.

Etter trening nå har jeg fått en ny favoritt, og den er fra YT serien! Før var jeg ikke så veldig begeistret for denne serien, og syns ikke det smakte så godt, men så kom denne!YT restitusjonsdrikk med sjokoldesmak!

Den smaker helt fortreffelig godt! Så hvis du er på utkikk etter en ny liten yndeling, anbefaler jeg den på det sterkeste!


  • Dato: 22.okt.2010   Kl: 20:14   Kategori: Diverse
  •    Kommentarer: 3
Kul header

Skrevet av: Ane - kommenterer tilbake=)

22.okt.2010 21:04

Den er god

Skrevet av: Ane - kommenterer tilbake=)

22.okt.2010 21:04

ooooi, du trenger ikke mer enn 1 gruppetime og nedtrapping etterpå, du blir ikke bedre trent eller får mer igjen for det om du har flere timer etter hverandre. Nestegang kan du heller dele opp de øktene i 2,3 omganger !:)

klem sessan

Skrevet av: Sessan Steen

23.okt.2010 00:00

Martina.B

Martina.B 20, Våler i Østfold
Jente på 20år fra Østlandet og som jobber som modell. I tillegg er jeg spaltist/skribent for online magasinet Modepose.com Bruker bloggen til å fortelle om alt det jeg er med på innen modellyrket, reising og mye mer! Kontakt: m-gulliksen@hotmail.com
Norske bloggerB L O G G L I S T E N . N E T

bloglovin

bloglovin

Norske bloggerLenker

hits