Dagens innkjøp!

I dag dro jeg med meg mamma, å dro til ski storsenter! Grunnen til at jeg ville akkurat dit, er at de har en helt fantastisk butikk for kjøkken og baking, som heter Traktøren, Og siden jeg skal lage halloween cupkakes måtte jeg bare dit=) Men ble en rundtur innom andre butikker også!=)

35,-det er jo en selvfølge og alltid stikke innom kremmer uset, uansett hvilket senter man er på, så jeg kjøpte meg denne fantastisk duftende te'en og mamma kjøpte en ganske så innlysende knekkebrød boks, da jeg spiser så mye av det:P 129,-

Fant en kjempe stor og kjempe kul ring 99,- på Ginatricot, og en topp som jeg legger ut bilde av senere!halloween sprinkle! litt vanskelig å se pga lyset, men det hvite er små beinX) 149,-50 halloween muffinsformer 49,-liten søt sjokolade rasp 49,-Tuter til iceing tuber 59,-Wilton Amerikanske konditorfarger! veldig bra farger som knir knasj farge! 59,- per farge. varer veldig lengei tillegg måtte bare mamma ha med disse til juletiden, ikke at vi normalt lager cupcakes i julen, men vi må det nå;) 49,-nå som jeg i tillegg har startet å lage lag på lag kaker er det greit med en kakeløfter! som i tillegg kan brukes til mønster! flerbruks gjenstand! 69,-måtte prøve ut konditor fargene, og de var helt fantastiske! anbefales på det sterkeste=)

å sist men ikke minst ville mamma visefram kose oversize genseren hun kjøpte på gina;)Så nå er jeg ready to make som awsome halloween cupcakes!


  • Dato: 28.okt.2010   Kl: 16:58   Kategori: Diverse
  •    Kommentarer: 2
Elsker den teen der:) Fine innkjøp. Er du helt fransk?:) Jeg er fransk også:)

Skrevet av: isalicious

28.okt.2010 18:05

isalicious:tusen takk=) jeg er faktisk helt norsk=) men har fransk familie og kjæresten min er helt fransk=)

Skrevet av: Martina.B

28.okt.2010 19:52

Martina.B

Martina.B 20, Våler i Østfold
Jente på 20år fra Østlandet og som jobber som modell. I tillegg er jeg spaltist/skribent for online magasinet Modepose.com Bruker bloggen til å fortelle om alt det jeg er med på innen modellyrket, reising og mye mer! Kontakt: m-gulliksen@hotmail.com
Norske bloggerB L O G G L I S T E N . N E T

bloglovin

bloglovin

Norske bloggerLenker

hits