Super "Rydde" Woman!

Siden jeg skal ha noen jenter over i morgen, var det virkelig på tide at jeg fikk ryddet rommet! kjære vene, som min mor pleier å si: det så virkelig ikke ut! Men nå derimot er det ganske så fint! Nå skal jeg bare støvsuge igjen å så blir det knall!

En annen ting jeg er ganske fornøyd med er at sko samlingen min har startet å ta seg opp litt ihi, ikke at jeg er av den typen som har 100 par sko, men liker selvfølgelig å ha jeg også=) Å så elsker jeg sko bokser^^i tillegg er det en boks til lenger ned, siden den hylla "endelig" er full hehe. så vet dere det!

Ellers så står nå pappa og lager hans berømte pizza! mmm det blir deilig! Å Kristina, min bestevenn, kommer snart på en visitt, og hvem vet, kanskje det blir en liten skrekkfilm kveld som oppvarming til halloween i morgen?=)


  • Dato: 30.okt.2010   Kl: 17:36   Kategori: Diverse
  •    Kommentarer: 2
Pappa-pizza er favoritten her også ;)

God helg! =)

Skrevet av: spesiellise

30.okt.2010 23:50

Flinkis :-d

Skrevet av: Sabita

31.okt.2010 11:08

Martina.B

Martina.B 20, Våler i Østfold
Jente på 20år fra Østlandet og som jobber som modell. I tillegg er jeg spaltist/skribent for online magasinet Modepose.com Bruker bloggen til å fortelle om alt det jeg er med på innen modellyrket, reising og mye mer! Kontakt: m-gulliksen@hotmail.com
Norske bloggerB L O G G L I S T E N . N E T

bloglovin

bloglovin

Norske bloggerLenker

hits