Filmformiddag og trening

I dag fant vi ut at istedet for å ha filmkveld, som gjerne er normal, så tok jeg og kristina en filmformiddag, da ingen av oss hadde noe å gjøre på morgenen! Så der lå vi på sofaen å koste oss med te og så på filmen secret window med johnny depp! utrolig bra film!

Etter endel tilbragte timer der, var det rett til spenst igjen for å løpe mer! ble en time til i dag også, men intensiteten var ikke så god i dag, da jeg er litt sliten i dag.. men men, vell overstått trenings økt!


  • Dato: 03.nov.2010   Kl: 18:48   Kategori: Diverse
  •    Kommentarer: 4
kult, savner trening.....

bor du i frankrike for tida? hvor mye spiser du per dag? har hørt et _lite_ rykte om at modeller sulter seg selv... xD

Skrevet av: twintippen

03.nov.2010 19:58

fin blogg du har :) de muffinsene så konge bra ut!

Skrevet av: lovelylillers nye trening og kostblogg!

03.nov.2010 20:00

lovelylillers nye trening og k: tusen takk! det er de også hehe

Skrevet av: Martina.B

03.nov.2010 20:07

twintippen: akkurat nå oppholder jeg meg i norge, men drar snart til milano for å jobbe der. veien til å holde seg tynn, er å spise veldig ofte men veldig lite=) og drikke masse=) skal innrømme at når jeg trener og jobber, så er jeg flink å følger det. og spiser sundt. lite carbo. men hvis jeg skal ha shoot eller noe dagen etter, så blir det velldig lite inntak av mat og heller ikke frokost dagen etter. får å unngå å være oppblåst. men så spiser jeg godt når jobben er ferdig=)

Skrevet av: Martina.B

03.nov.2010 20:09

Martina.B

Martina.B 20, Våler i Østfold
Jente på 20år fra Østlandet og som jobber som modell. I tillegg er jeg spaltist/skribent for online magasinet Modepose.com Bruker bloggen til å fortelle om alt det jeg er med på innen modellyrket, reising og mye mer! Kontakt: m-gulliksen@hotmail.com
Norske bloggerB L O G G L I S T E N . N E T

bloglovin

bloglovin

Norske bloggerLenker

hits