Sponsing av e.l.f

JA! nå har jeg/modell byrået mitt blitt sponset av elf cosmetics! Å det er utrolig gøy, så om ikke så lenge vil det bli sminke prøving, og vurderinger av sminken^^ Personlig er jeg utrolig glad at akkurat disse valgte å sponse oss, da jeg selv "jobber" med at sminkepungen min kun skal inneholde mineral sminke, only the best of the best=)


Gå inn HER får å komme til e.l.f sin hjemmeside!


  • Dato: 07.nov.2010   Kl: 17:37   Kategori: Diverse
  •    Kommentarer: 7
åh, jeg vil også bli sponset av elf : )))) hørt så mye positive ord, vurderinger og anbefalinger om dem! Skulle gjerne kjøpt om lommeboka hadde sagt ja..

Skrevet av: Donna & Sara - Bloggen du bør følge!

07.nov.2010 17:42

Donna & Sara: Ja enig, så jeg gleder meg skikkelig til å prøve ut litt "look's" nå^^

Skrevet av: Martina.B

07.nov.2010 17:45

SV; På Polyvore :-)

Skrevet av: SARA JANE

07.nov.2010 20:55

Hei, Sjokoladepasta lager du enkelt selv. Putt 2 deler mørk sjokolade (minst 60% kakao) med 1 del glukose, f.eks 300 g sjokolade og 150g glukose, i en skål. Får du ikke tak i glukose kan du benytte white corn syrup eller vanlig lys sirup. Plasser skålen i vannbad som du varmer opp mens du rører. når sjokoladen er helt smeltet og blandet med sirupen lar du den stå på benken til den er avkjølt. Rør av og til. Før den er helt hard legger du den i en tett pose. Oppbevares i kjøleskap. Klar til bruk neste dag:)

Jeg anbefaler å varme den litt opp før du begynner å bruke den for den blir nokså hard, du må gni og kna mye for å få den samarbeidsvillig:)

lykke til!

Skrevet av: Marit

07.nov.2010 21:23

UTROLIG fin header! :)

Og ja jeg har hatt det fantastisk i helgen på nydelige grand hotell.

Lenge leve sykt bra kjærester :)

Skrevet av: Oslo In Chanel

08.nov.2010 12:12

Oslo In Chanel: å tusen takk, det var kjempe koselig å høre^^ Ja man klager ikke når kjæresten kommer i det humøret nei=)

Skrevet av: Martina.B

08.nov.2010 13:23

Marit: å det skal jeg virkelig prøve=) tusen takk=)

Skrevet av: Martina.B

08.nov.2010 13:23

Martina.B

Martina.B 20, Våler i Østfold
Jente på 20år fra Østlandet og som jobber som modell. I tillegg er jeg spaltist/skribent for online magasinet Modepose.com Bruker bloggen til å fortelle om alt det jeg er med på innen modellyrket, reising og mye mer! Kontakt: m-gulliksen@hotmail.com
Norske bloggerB L O G G L I S T E N . N E T

bloglovin

bloglovin

Norske bloggerLenker

hits