DEL 1: Svidd hjul, Limosiner og Jahn Teigen!

I går ble en dag ikke het lik alle andre, og med det velger jeg og dele den opp i deler, slik at det er lettere å få det med deg.

I går skulle nemlig jeg og min gode venn Kristina til IKEA på juleshopping. Vi hadde pakket veskene våres med alt det nødvendige: penger, mobil og mint lipgloss:P haha og satte nesa mot furuset. Da vi kjører forbi tusenfryd og kommer inn i tunellen mot ryen, syntes jeg denne bilen startet å bli noe ille tung å kjøre da! merkelig, å så dro den noe så ille til venstre da! men men, kansdkje veien bare var litt rar! Så vi suste videre og koste oss. Da vi senere skal til å passere Taralrud Trafikkstasjon, sier plutselig Kristina: Martine! det er en mann som driver å peker på deg! Hææ? tenker jo jeg og ser ut, men sannelig var det det. Han pekte av all kraft, og jeg skjønte at han ville vi skulle stanse bilen.

Da bilen var stanset og jeg går ut møtes jeg av røyksky og sviddgummi lukt! For joda, det VAR en grunn til at bilen var så tung å rar! jeg kjørte jo nesten bare på felgen! Dekken mitt var helt flatt! Flott...
Ole Jørgen het han som stoppet oss, og både jeg og Kristina konkluderte med at dette  IKKE var en farlig mann av den typen som hadde fanger i kjelleren, da han hadde regulering! Så jo litt søt å smårar ut der han sto, sikkert i midten av 20'årene, med metall på tenna;)

Ole Jørgen skulle da hjelpe oss å skifte dekk. så fint! tenkte jeg, helt til det viste seg at ingen av oss hadde jekk, og det var lite luft i reservedekket også. Dermed dro vi 3 rundt i den ganske så fine bilen hans til forskjellige bensinstasjoner, får å prøve å finne jekk, og blåse opp hjulet.

Men vet dere hva! så flaks sm jeg hadde den dagen, så var reservehjulet punktert det også! GREAT!

Da var det bare å dra tilbake til bilen min på Taralrud, og vente på pappa som måtte komme oss til unnsetning.

Rett før Ole Jørgen drar nevner jeg hvor takknemlige vi var for at han prøvde å hjelpe oss, og at det var godt han ikke hadde dårlig tid! Veeeel, sier han, egentlig så har jeg ganske dårlig tid... jeg er nemlig Limosinkjører, og skulle ha hentet Jahn Teigen kl 12 ( nå var den 12.30 ) forå kjøre han til chat noir!

Sorry jahn! hvis du leser dette!

Kan konkludere at det ble en minneverdig tur, med litt lang venting på pappa.

Å hva gjør man når man kjeder seg å må vente? man utnytter situasjonen og tar BLOGGBILDER! hahahahaha, jaja vi hadde det gøy da^^


  • Dato: 14.nov.2010   Kl: 13:03   Kategori: Diverse
  •    Kommentarer: 1
vad ska man önska sig i julklapp ?

vad önskar du dig :)?

http://jjennifernilsson.blogg.se

Skrevet av:

14.nov.2010 13:40

Martina.B

Martina.B 20, Våler i Østfold
Jente på 20år fra Østlandet og som jobber som modell. I tillegg er jeg spaltist/skribent for online magasinet Modepose.com Bruker bloggen til å fortelle om alt det jeg er med på innen modellyrket, reising og mye mer! Kontakt: m-gulliksen@hotmail.com
Norske bloggerB L O G G L I S T E N . N E T

bloglovin

bloglovin

Norske bloggerLenker

hits