DØD OVER VANILJEKREMEN!

I dag var en dag, som man kan beskrive slik: DIIIIIIIIIIIEEEEEEEEEEE!! Dagen startet forsovidt ganske greit. Men ettersom jeg måtte inn til moss på en søndag, for å handle ting til farsdagskaken, startet ting å gå drastisk nedover. Først ender jeg opp på kiwi, som faktisk ikke hadde en dritt av noe! great! så da må jeg bare prøve å lage noe annet da og kjører hjemover igjen. Halveis hjemme  ringer søstra mi, og forklarer at det er en annen butikk, et helt annet sted som har masse utvalg som også er åpent! ja da måtte jeg snu igjen da! i tillegg så skulle jeg kjøpe med zalo for henne. Jeg kommer tilslutt fram, etter at jeg kom meg formi den ene idioten etter den andre på motorveien. hva er det med at folk skal kjøre i samme fart, side om side, på motorveien?!? endelig etter nærmere 2 timer og ha kjørt rundt, får jeg tak i den og kjører hjem igjen, og møter igjen masse idioter på veien. da jeg endelig har kommet nesten frem til søsteren min ( måtte bake der da ovnen hjemme var opptatt) kommer jeg på NEI jeg trenger maskinen til å male mandler! å min søster visste selvsagt ikke hvor hun hadde noen ting, så jeg måtte da kjøre helt hjem.

Da jeg endelig kom hjem var jeg så sint og forbannet at jeg hadde lyst å brenne kiwi, skyte alle bilister og vaniljekremen som startet det hele kunne dra til helvete!

Det ble ingen farsdags kake...

Takk ok lov hadde vi restene av en annen:P


  • Dato: 14.nov.2010   Kl: 22:22   Kategori: Diverse
  •    Kommentarer: 0
Martina.B

Martina.B 20, Våler i Østfold
Jente på 20år fra Østlandet og som jobber som modell. I tillegg er jeg spaltist/skribent for online magasinet Modepose.com Bruker bloggen til å fortelle om alt det jeg er med på innen modellyrket, reising og mye mer! Kontakt: m-gulliksen@hotmail.com
Norske bloggerB L O G G L I S T E N . N E T

bloglovin

bloglovin

Norske bloggerLenker

hits