Backstage on the Photoshoot!

I dag var det "strake" veien inn til Drammen igjen, noe som ble veldig langt da drøbakstunellen var stengt, og jeg måtte kjøre rundt hele oslo for og komme meg dit, tur retur! Det var noe dritt det. Men uansett. i dag skulle det holden stor photoshoot/ workshop med blandt annet Rolf Ørjan Høgset ( som gjorde sminken min i dag) Og Ole Martin Halvorsen som var min fotograf for dagen.

Her er litt bilder fra dagenvakre mariabackstage

en av dagens modellerSelveste RolfEn annen av dagens modeller fikk siste finpuss ( heldig med stråle sprayen på bildet:P)divutrolig vakker rose krage!

in the momentanother girl in the momentveldig dårlig bilde og lys, ja you name it. men ser knall ut på bildene som kommer snart!

Det var en utrolig artig dag, og jeg gleder meg til å jobbe masse igjen i morgen! Da er det jobb start kl 10 i drammen igjen!


  • Dato: 16.nov.2010   Kl: 22:54   Kategori: Diverse
  •    Kommentarer: 2
Spiller ingen rolle med lyset...Vi som har møtt deg vet at du er vakker uansett hvordan lyset er !!

Skrevet av: Stig Bassman

16.nov.2010 23:08

Stig Bassman: aw, du er så snill stig^^ takk skal du ha^^

Skrevet av: Martina.B

16.nov.2010 23:41

Martina.B

Martina.B 20, Våler i Østfold
Jente på 20år fra Østlandet og som jobber som modell. I tillegg er jeg spaltist/skribent for online magasinet Modepose.com Bruker bloggen til å fortelle om alt det jeg er med på innen modellyrket, reising og mye mer! Kontakt: m-gulliksen@hotmail.com
Norske bloggerB L O G G L I S T E N . N E T

bloglovin

bloglovin

Norske bloggerLenker

hits