Noe av det nissen kom med i år!

Tenkte jeg skulle vise pittelitt av det jeg fikk til jul i år^^ Må si at jeg blir like fornøyd med gavene mine hvert år, så jeg må nok være ganske så snill året rundt.

Den aller mest fantastiske gaven av alle, var selvsagt at Damien overasket meg med å feire jul her, men på julaften da jeg åpnet gaven fra ham, fikk jeg en utrolig fin minnebok som han har satt sammen selv, som starter da vi møttes og varer frem til nå! Ååå fikk tårer i øynene da jeg fikk den!fyldt med bilder fra ende til annen<3

( denne boken er laget via et online scrapblog programm jeg personlig elsker å bruke. Det er ikke som standar fotobøker du kan kjøpe i fotobutikker, men ordentlig digital scrapbooking. Så for de som liker det, gå inn på www.scrapblog.com )

Til Damien ga jeg i år en klokke, det var litt spesielt da dette var første gangen jeg brukte såppas penger på en gave til noen, men det var verdt det^^ Reaksjonen var bedre enn jeg noen gang kunne forventet, å jeg kunne ikke valgt en bedre gave^^Noe av det andre jeg fikk, var 3 bøker fra love food serien. Jeg elsker de bøkene, og har nesten alle som har med dessert å gjøre tihi;)

Lost sesong 6! yeay ( bare at den kan jeg ikke se før jeg møter min kjære igjen, pga vår lille avtale om å kun se den serien sammen hehe.

Å så var jeg så heldig å få en høytaler/dockinn stasjon( litt usikker på hvordan jeg skrev det) til ipod og iphone fra iwantit! ÅÅÅ endelig kan jeg spille musikk hehe.

Å ikke minst en ekstern harddisk! I mini utgave som kun trenger usb kabel^^ yeay!

Litt gavekort, godterier, litt interiør og diverse. Alt i alt en FANTASTISK JULAFTEN og jul generelt!

Gleder meg allerede til neste år;)


  • Dato: 30.des.2010   Kl: 19:53   Kategori: Diverse
  •    Kommentarer: 0
Martina.B

Martina.B 20, Våler i Østfold
Jente på 20år fra Østlandet og som jobber som modell. I tillegg er jeg spaltist/skribent for online magasinet Modepose.com Bruker bloggen til å fortelle om alt det jeg er med på innen modellyrket, reising og mye mer! Kontakt: m-gulliksen@hotmail.com
Norske bloggerB L O G G L I S T E N . N E T

bloglovin

bloglovin

Norske bloggerLenker

hits