want to change your life?

Jeg startet for en uke siden å lese en bok som heter: Du får alltid det du ber om.

Boken er skrevet av Ester og Jerry Hicks. Boken er på ingen måte religiøs, det er ikke en fortelling, men boken er laget spesifikt for at du skal kunne få alt du ønsker. For det kan du nemlig, gjennom "universets lov om tiltrekning"

Jeg vil ikke prøve og forklare den her, mest sansynlig vil jeg ikke få det til heller, den må leses og oppleves personlig, av hver og en.

Men jeg kan si det sånn, at etter jeg startet å tenke på måten boken sier, noe som egentlig er mpten vi alle burde tenke, har ting faktisk fysisk sett startet og forandre seg. Gode ting jeg ønsket, har startet og skjedd! Så dette skal jeg virkelig fortsette med, for her tror jeg det ligger gull i vente, for alle som gir det en sjanse.

Og til slutt, ikke minst, jeg er mer glad, og føler mer vellvære enn noen gang.

Løp og les allesammen, du vil ikke angre!

  • Dato: 14.jan.2011   Kl: 11:56   Kategori: Diverse
  •    Kommentarer: 4
Hvor får man kjøpt den hen? og er den dyr?

Skrevet av: Victoria

14.jan.2011 20:27

Victoria: Det er selveier og ligger te til 1.8

er lite fellesgjeld og er driiiiit fin

Skrevet av: Martina.B

14.jan.2011 22:06

Tenkte på boken :P

Så prospektet på leil,du hadde lagt ut på face. Den så driiit fin ut da! Og selvom 1.8 er mye penger, er det billig for en så fin, stor og sentral leil. tenker du å snakke med banken?

Skrevet av: Victoria

15.jan.2011 00:15

Victoria: åja haha. du kal få kjøpt den i alle bokhandlere tror jeg. vet ikke prisen da det er mamma in bok desverre, men tror ikke den kostr mer en en annen bok hehe

Skrevet av: Martina.B

15.jan.2011 08:53

Martina.B

Martina.B 20, Våler i Østfold
Jente på 20år fra Østlandet og som jobber som modell. I tillegg er jeg spaltist/skribent for online magasinet Modepose.com Bruker bloggen til å fortelle om alt det jeg er med på innen modellyrket, reising og mye mer! Kontakt: m-gulliksen@hotmail.com
Norske bloggerB L O G G L I S T E N . N E T

bloglovin

bloglovin

Norske bloggerLenker

hits