I want to go NOW!

Man skal alltid se det positive i det negative, for jeg vet det er nok av positive tin gog ta av, men innimellom kan det være litt vanskelig, hvis de få negative tingene er ganske store. Selv er jeg i en liten merkelig cirkel, som ikke alltid er så lett, men selvsagt er jeg superglad for å få sjansen til noen av tingene også.

Det går slik:

Jeg satser som modell og venter på å reise til utlandet for å jobbe med det.

Pga dette kan jeg ikke kjøpe eller leie meg noen egen leilighet, da det ikke ville være hensiktsmessig, siden jeg plutselig kan dra, og da ikke vil bo der likevell.

Men jeg vil så utrolig mye flytte ut fra mine foreldres hjem, ha mitt eget, noe jeg da ikke kan, fordi jeg vente rpå å reise som modell.

En annen ting er jo at så lenge jeg skal satse som modell, og da ikke vil ha noen egen leilighet, kan heller ikke kjæresten min bo sammen med meg, eller være med meg så ofte som vi vil.

MEN så skal jeg prøve å se den positive delen.

Jeg har en fantastisk fransk kjæreste som elsker meg.

Jeg har sjanser til å få meg en modell karriere.

Jeg har flere spennende jobber som venter på meg. ( som jeg skal skrive om senere)

Jeg kunne ha fortsatt å skrive en lang lang liste om positive ting, men dere ser poenget.

Så nå skal jeg bare sparke de dumme tankene i rompa, så skal jeg dra ned til spenst, og kick som ass mens jeg spiller squash!

So long!

  • Dato: 16.jan.2011   Kl: 14:23   Kategori: Diverse
  •    Kommentarer: 0
Martina.B

Martina.B 20, Våler i Østfold
Jente på 20år fra Østlandet og som jobber som modell. I tillegg er jeg spaltist/skribent for online magasinet Modepose.com Bruker bloggen til å fortelle om alt det jeg er med på innen modellyrket, reising og mye mer! Kontakt: m-gulliksen@hotmail.com
Norske bloggerB L O G G L I S T E N . N E T

bloglovin

bloglovin

Norske bloggerLenker

hits