Politi og Supersize tv!

I dag har vært en spesiel dag, på godt og vondt, vårt kjære fantastisk europark betjening presterte å gi meg en klekkelig bot på 710kr. Bare nevner at nei, det var ikke snakk om parkerings feil. Så etter å ha bannet og svartet ørten ganger, kom jeg meg endelig videre for å møte min søster, og endte da opp med å få hjelp av politiet, pga at isdekte veier, gjorde det umulig for henne å komme seg noe sted uten å kræsje i den parkerte bilen forand. Dette endte godt, og vi dro så på en koselig shopping runde, etterfulgt av trening for min del.

Men så kommer det artige. den 27 desember, leverte jeg inn min gamle tv til elprice, da den plutselig ikke funket lenger. heldig som jeg var, hadde den fortsatt garanti igjen. DA butikken i moss skulle legges ned tullet jeg med at kanskje jeg var heldig og fikk en svær tv tilbake, bare fordi de skulle kvotte seg med den. Vell tiden gikk, og jeg hørte aldri noe mer, og startet å lure om de bare hadde tatt tven min å pakket sammen.

Men i dag hadde elprice fredrikstad ring min far, og sagt at vi kunne få en ny tv fra dem gratis, og tydeligvis hadde de spurt om  vi ville ha en litt større.

Det endte opp med en gigantisk (kino) tv som er 3 -4 ganger større enn den jeg hadde før! Ble jo helt sjokkert! Ufattelig fin tv! ÅÅÅÅ jeg er så glad!

  • Dato: 28.jan.2011   Kl: 22:39   Kategori: Diverse
  •    Kommentarer: 2
fantasktisk! :D

Skrevet av: ylva

28.jan.2011 23:37

ylva: oh i know^^ klarer bare ikke stoppe å se på den. ikke på programmet altså, men selve tven^^

Skrevet av: Martina.B

29.jan.2011 00:16

Martina.B

Martina.B 20, Våler i Østfold
Jente på 20år fra Østlandet og som jobber som modell. I tillegg er jeg spaltist/skribent for online magasinet Modepose.com Bruker bloggen til å fortelle om alt det jeg er med på innen modellyrket, reising og mye mer! Kontakt: m-gulliksen@hotmail.com
Norske bloggerB L O G G L I S T E N . N E T

bloglovin

bloglovin

Norske bloggerLenker

hits