Hva vil DU lese om?

Til tider syns jeg det kan være ganske så vanskelig å finne de "riktige" tingene å skrive om. Det er jo mye som skjer i min hverdag, men jeg velger å plukke ut ting JEG finner interessant. Men om dette er hva dere lesere der ute vil lese om, har jeg ingen aning om!

Så da tenkte jeg å spørre dere, hva vil dere lese om? hva ønsker dere at jeg skal skrive om?

SLÅ DERE LØS=)

  • Dato: 07.mar.2011   Kl: 11:54   Kategori: Diverse
  •    Kommentarer: 3
jobben din, hva du tjener som modell??

Skrevet av: helle

07.mar.2011 15:31

Kan du skrive litt om hva du ønsker med modell karrieren? Har du planer om å reise til utlandet og jobbe i foreksempel Paris eller Milano?

Det hadde også vært spennende å høre litt om treningsprogrmmet du følger.

klem<3

Skrevet av: Ida

07.mar.2011 16:09

Du skriver jo støtt og stadig om at du drar på trening, men ikke hva du gjør der :) Kanskje det er en tanke? For meg er ikke det sånn mega interessant, men sikker mange yndige små modellspirer der ute som lurer på hvordan du får en modellkropp!

Ja, jeg følger med på bloggen din innimellom :) Jeg digger bildene dine! Og vi burde ha en liten samling igjen til sommeren med folka, for det var så hyggelig i vinter! :)

Skrevet av: Theodor

07.mar.2011 19:22

Martina.B

Martina.B 20, Våler i Østfold
Jente på 20år fra Østlandet og som jobber som modell. I tillegg er jeg spaltist/skribent for online magasinet Modepose.com Bruker bloggen til å fortelle om alt det jeg er med på innen modellyrket, reising og mye mer! Kontakt: m-gulliksen@hotmail.com
Norske bloggerB L O G G L I S T E N . N E T

bloglovin

bloglovin

Norske bloggerLenker

hits