KAKEHJERNE!

kake kake kake kake kake kake kake kake kake kake kake kakeeeeeeeee! Gode gud, i need to stop! dette er slutten på dag 2 av min ganske ekstreme lavkarbo diett, and my mind will only think about cakes! lord! det hjelper ikke at butikken jeg i dag har jobbet 7 timer i, med et forstyrrende lavt antall kunder, selger mengder av nyyydelige kaker! å jadda, kaker for store, kaker for små, kaker for folk som nesten ikke klarer å gå. nei huff, den siste der var nesten litt slem.. slem pike..

Uansett så velger jeg å tro at morgen dagen vil bli mye bedre! ok, jeg tror absolutt ikke på det, men jeg sier det likevell her å nå. Nei det er neimen ingen dans på roser å kjøre lavkarbo, for å få victoria secrets jeg vil ha, når man er slik et kakemonster som meg.... pokker...

  • Dato: 09.mar.2011   Kl: 22:46   Kategori: Diverse
  •    Kommentarer: 13
Du er veldig flink som holder deg da! Lavkarbo er såååå vanskelig!!!=O

Skrevet av: wa2wo

09.mar.2011 22:55

Lag lav-karbo kake daaaaa! Eller lavkarbo muffins etc.

Bytt ut mel med proteinpulver og sukker med sakrin :-)

Smør, fløte, egg etc som vanlig.

Rent kakaopulver for å lage sjokosmak, f.eks.

Skrevet av: Starlet

09.mar.2011 22:57

wa2wo: takk gjør så godt jeg kan, noen timer er lettere enn andre hehe^^ spesielt når man har snille venner som gumler deilige saker rett ved siden av deg tihi

Skrevet av: Martina.B

09.mar.2011 23:06

Starlet: altså nå har jeg jo poengtert at min lommebok også kjører "diett" for tiden, du tror da virkelig ikke jeg har råd til å kjøpe dyr sukrin og protein pulver?:P desuten smaker sukrin rart, sånn rar ekkel smak haha:P

Skrevet av: Martina.B

09.mar.2011 23:07

Heej! Ett tips om du vill ha ännu mer besökare än vad du får på bloggtrafik så kan du bli medlem här gratis; http://www.mer-trafik.se/cgi-bin/ref.cgi?r=sofiasvensson96 :)

Skrevet av: Sofia

10.mar.2011 12:01

JAG ÄLSKAR DIN HEADER!

har du gjort den själv? :D

Skrevet av: linnea

10.mar.2011 13:31

linnea: å tusen takk, nå ble jeg glad. ja jeg har laget den selv=)

Skrevet av: Martina.B

10.mar.2011 17:57

Hahah naww xD

Skrevet av: Caroline Carnivorous

10.mar.2011 22:22

Hihi, jah det hjelper ikke akkurat så veldig på;P Men da får du ihvertfall testet deg maks ut!=)

Kan jeg få lov å spør hvor mye lavkarbo du kjører, altså hvor lite karb får du i deg og hva spiser du istedetfor?:) Går du på disse diettene lenge?

-Murmel-

Skrevet av: wa2wo

10.mar.2011 22:37

wa2wo: jeg har ikke målt i gram hvor lite, men jeg prøver så lite jeg får til ved å lese bakpå alt jeg spiser. Men normalt er lavkarbo regnet for folk som er overvektige eller for folk som ikke trener, noe som tilsier at jeg som trener såppas mye som jeg gjør, må spise litt etter trening.

Hjernen må jo også ha litt, da karbo er det eneste hjernen bruker.

Jeg spiser masse masse kjøtt, av alle typer, så man ikke går lei, å får i seg masse proteiner til trening. Som drikke går det i vann med sitron oppi, noe som starter forbrenningen ordentlig=)

Vurderer å skrive et skikkelig innlegg om dette hehe.

Når jeg først er i gang nå så kommer jeg til å holde på noen uker. det er ikke bra å holde på med over lengre tid som sagt=)

Skrevet av: Martina.B

10.mar.2011 22:49

Okey=) Stå på, du er kjempeflink! Virker som du gjør det på en fornuftig måte også og det er jo supert. Kan du ikke lage et innlegg om det ja?:D Det vil jeg gjerne lese:)

Skrevet av: wa2wo

10.mar.2011 23:23

wa2wo: det skal eg virkelig prøve å få til de neste dagene=) er mer morro å skrive om sånt når folk faktisk spør etter det=)

Skrevet av: Martina.B

10.mar.2011 23:31

=D yey!

Skrevet av: wa2wo

10.mar.2011 23:37

Martina.B

Martina.B 20, Våler i Østfold
Jente på 20år fra Østlandet og som jobber som modell. I tillegg er jeg spaltist/skribent for online magasinet Modepose.com Bruker bloggen til å fortelle om alt det jeg er med på innen modellyrket, reising og mye mer! Kontakt: m-gulliksen@hotmail.com
Norske bloggerB L O G G L I S T E N . N E T

bloglovin

bloglovin

Norske bloggerLenker

hits