R.I.P verdens vakreste gutt...

Verdens vakkreste skapning<3

I dag den 12 mars 2011, var desverre den dagen jeg har gruet meg aller mest til, kommet... Etter noe vi anntok var et drypp, som vår kjære quster fikk tidlig i høst, har desverre tilstanden hans med bakbena forverret seg stadig raskere, verken svømmetrening, akupunktur eller andre hjelpemidler kunne redde ham denne gangen..

Det verste med situasjonen, var at han fantes ikke syk eller gammel i hodet sitt, han var som en valp enda, selv om han ville ha blitt 11år den 30 april.

Dette er virkelig det mest fantastiske familiemedlemmet jeg noen sinne har hatt, og mest sansynlig noen sinne vil ha. Quster vil for altid, trone øverst i mitt hjerte.

Jeg gråter stille tårer for deg min elskling, håper de endelig kan løpe rundt på grønne enger uten problemer hvor enn du er nå.

Jeg elsker deg over alt på jord<3

  • Dato: 12.mar.2011   Kl: 16:03   Kategori: Diverse
  •    Kommentarer: 2
Så trist... Får gåsehud på armene.. han var vakker!

Skrevet av: mariatsikalaki

12.mar.2011 16:26

Uff, dette var skikkelig trist å høre... Han var jo så herlig! Kommer noen tårer nå...

Skrevet av: Lene

12.mar.2011 16:46

Martina.B

Martina.B 20, Våler i Østfold
Jente på 20år fra Østlandet og som jobber som modell. I tillegg er jeg spaltist/skribent for online magasinet Modepose.com Bruker bloggen til å fortelle om alt det jeg er med på innen modellyrket, reising og mye mer! Kontakt: m-gulliksen@hotmail.com
Norske bloggerB L O G G L I S T E N . N E T

bloglovin

bloglovin

Norske bloggerLenker

hits