Hva er Bodykopping?

Etter at jeg la ut forrige innlegg, har mange av dere spurt meg hva bodykopping faktisk er. Vell, tenkte å skrive en liten forklaring her, å se om det hjelper noen av spørsmålene deres=)

Kopping er en naturlig behandling, som har vært tilstedet i mange mange år. Før brukte man kopper og varmluft, f.eks holde en kaffekopp over en flamme, deretter setter man koppen på det stedet av kroppen som trenger behandling. Varmluften gjør at det skapes et vakum inne i koppen, som gjør at huden blir trukket innover i koppen.

I dag trenger man ikke lenger bruke den type metoder, da man har maskiner som rett og slett lager vakumet for deg.

Det koppingen gjør er å åpne og tilføre god blodtilførsel, åpne låsninger og stagnasjoner i muskler og hud. Den er også veldig effektiv på å fjerne cellulitter, både de som ligger under huden som ikke har kommet frem enda, dette gjelder mer for yngre mennesker, og på cellulitter som er kommet frem. Det hjelper også på å drenere avfallsstoffer i huden.

Bodykoppingen har blitt en generell beautybehandling. Det går ikke kun på dette med å åpne låsninger, men den gjøres over helekroppen, som en slags vond massage. Når du gjennomgår en behandling som denne, finner du fort ut hvor det er stagnasjoner i kroppen og ikke. For der alt er som det skal være, er det overhode ikke smertefullt å koppe, kjennes mer ut som en hardere massage, men der det er stagnasjoner og problemer, ja det kan det gjøre veldig veldig vondt, men likevell er dette utrolig godt for kroppen og huden.

For meg som modell er det å kunne forebygge cellulitter, å få en frisk og ren hud, der blodtilførselen strømmer fritt, det ultimate målet.

Som dere ser på bildene fra forrige innlegg, så er det steder jeg har blitt mer rød, og noen steder blå svart. Et område som er helt rent/friskt/null stagnasjoner og låsninger, vil overhode ikke bli rødt eller forandre farge. Men jo "verre" tilstanden er, jo mørkere vil det bli. Så da kan dere jo lese utifra bildene på ryggen min, hvor jeg har mest problemer=)

Jeg håper dette besvarte litt av de spørsmålene dere hadde rundt temaet: kopping.

Selv har jeg brukt kopping uttallige ganger, både på låsninger i kroppen, som ingen andre, typ kiropraktorer, fysioterapauter ol har klart å fjerne. Men koppingen gjør underverker hver eneste gang. så nå er det morro å kunne teste den ut, på en mer beauty relatert måte=)

 


  • Dato: 13.mar.2011   Kl: 14:29   Kategori: Diverse
  •    Kommentarer: 9
Uff.. Hørtes brutalt ut..

Skrevet av: Camilla Monsen

13.mar.2011 16:32

kjempe fin blogg du har ;-P :)

Skrevet av: Anna :)

13.mar.2011 16:48

Camilla Monsen: hehe er ikke veldig deilig der det er problemer nei hehe

Skrevet av: Martina.B

13.mar.2011 21:36

hørtes intressant ut.. :)

Skrevet av: Tina - Foto - Randomness

13.mar.2011 23:28

In och hjälp mig!

Myshowroom VS blogg.se?!

Skrevet av: Linn

14.mar.2011 10:51

Interessant,uff men frykter nesten hele meg hadde blitt blå!;)

Ha en trivelig dag!:)

Skrevet av: Janne Smenes

14.mar.2011 12:22

Janne Smenes: hehe huff, hørtes ikke bra ut:P kanskje greit å holde seg unna da, så man ikke blir seendes ut som en smurf tihi

Skrevet av: Martina.B

15.mar.2011 23:17

Jeg skal snart lære kopping på skolen :) Har allerede begynnt å øve litt. Det er ganske gøy

Skrevet av: Silje Røkke

16.mar.2011 15:39

Silje Røkke: tror jeg på, å det er ekstremt effektivt=)

Skrevet av: Martina.B

17.mar.2011 14:06

Martina.B

Martina.B 20, Våler i Østfold
Jente på 20år fra Østlandet og som jobber som modell. I tillegg er jeg spaltist/skribent for online magasinet Modepose.com Bruker bloggen til å fortelle om alt det jeg er med på innen modellyrket, reising og mye mer! Kontakt: m-gulliksen@hotmail.com
Norske bloggerB L O G G L I S T E N . N E T

bloglovin

bloglovin

Norske bloggerLenker

hits