Life goes on..

Vell, etter at vi måtte si farvel til vår kjære quster på fredag, har de neste dagene ikke vårt så koselige.. lavkarbo systemet mitt, gikk rett i dass, men syns jeg trengte alle de endorfinene jeg kunne få i denne tiden. Det er utrolig rart, for dagene går jo bare videre uansett hva som skjer. Å selv om flere av dere kanskje tenker, det er jo bare en hund, så er det så langt ifra den oppfattningen jeg har. For meg, så var det som jeg mistet babyen min, å uansett hvor mange mennesker som er i huset, virker det fortsatt utfattelig tomt.

Men som overskriften tyder på, livet må gå videre. Jeg har jo egentlig en del sysler jeg burde ha fått gjort. Klesvasking, rydding av div rom, finne meg jogge sko osv osv. Så kanskje jeg bare skal sette igang med alle disse småtingene istedet slik at jeg får andre ting å tenke på.


  • Dato: 14.mar.2011   Kl: 14:52   Kategori: Diverse
  •    Kommentarer: 2
Qquster var en one kind baby. Ingen kan eller kommer til å kunne måle seg med han!!

Skrevet av: Jeanette rompompei Osholt

24.mar.2011 20:52

Jeanette rompompei Osholt: nei det er så sant det, ekstremt spesiel å fantastisk hund^^ savner ham fælt

Skrevet av: Martina.B

25.mar.2011 00:10

Martina.B

Martina.B 20, Våler i Østfold
Jente på 20år fra Østlandet og som jobber som modell. I tillegg er jeg spaltist/skribent for online magasinet Modepose.com Bruker bloggen til å fortelle om alt det jeg er med på innen modellyrket, reising og mye mer! Kontakt: m-gulliksen@hotmail.com
Norske bloggerB L O G G L I S T E N . N E T

bloglovin

bloglovin

Norske bloggerLenker

hits