Full kræsj!

Etter triste hendelser i helgen som var, og omveldtninger i hverdagen, datt lavkarbo systemet mitt helt sammen, og i løpet av dagene etterpå har jeg ikke klart å komme meg tilbake oppå. Dert har jeg store planer om å forandre fra i morgen( grunnen til at jeg starter i morgen, er at jeg ikke har klart det i dag allerede) men men sånn er det bare, og nå starter jeg på igjen.

I tillegg har jeg hatt så uflaks å bli syk, noe jeg ikke vet helt hva er enda, men vet det sitter i lunger og hals, noe som ikke gjør det like lett for meg å komme igang med kardio treninga, og jeg var så heldig å få en liten gave av europark på 710kr så der røyk joggeskoa... great.

Men man må bare komme seg igjennom det å så blir det lysere tider skal man se.

Håper alle har det bra ellers!

  • Dato: 17.mar.2011   Kl: 13:49   Kategori: Diverse
  •    Kommentarer: 5
stakkars deg :(. Etter regn kommer sol vet du ;)

Skrevet av: siv

17.mar.2011 17:42

god ide å sysselsette set med noe annet, da får iallefall tankene hvile litt. Sett på fin musikk til arbeidet så hjelper d godt;). Dagene blir bedre etterhvert, selv om d er tunkt nå ;)

Skrevet av: siv

17.mar.2011 17:49

Vurderingen om din blogg er publisert på shup.blogg.no (min blogg) ;)

Skrevet av: Thea Marie

17.mar.2011 18:47

Åh tack va gullig du är och vad glad jag blev! Men nej jag är inte modell. :P Jag läste att du är det, det måste vara riktigt kul och krävande?

Skrevet av: Michélle

17.mar.2011 20:57

uff da, trist. Føler med deg :)

Skrevet av: Anna Marie

17.mar.2011 21:28

Martina.B

Martina.B 20, Våler i Østfold
Jente på 20år fra Østlandet og som jobber som modell. I tillegg er jeg spaltist/skribent for online magasinet Modepose.com Bruker bloggen til å fortelle om alt det jeg er med på innen modellyrket, reising og mye mer! Kontakt: m-gulliksen@hotmail.com
Norske bloggerB L O G G L I S T E N . N E T

bloglovin

bloglovin

Norske bloggerLenker

hits