Noen som kan hjelpe meg?

Jeg merker at jeg har lyst på et skikkelig design til bloggen, er greit nok det jeg har nå, men vil ha noe som der ordentlig profft ut som jeg kan ha litt fremover. Men problemet er at jeg ikke finner noen, eller klarer å finne de rette menneskene! der trenger jeg deres hjelp! Vurderte å ha en konkurranse, da jeg har endel fine ting jeg kan gi i premie, men virker ikke som det er så altfor stor interesse for de konkurransene.

so please help me! Er du en dyktig designer eller vet om noen, legg igjen en melding!


  • Dato: 21.mar.2011   Kl: 18:41   Kategori: Diverse
  •    Kommentarer: 3
fin blogg! & anmäl dig gärna till min dagens blogg! :)

Skrevet av: emma

21.mar.2011 19:36

Heisann, syns designet ditt var veldig flott jeg! :)

www.siljelien.blogg.no har gratisdesign og hun lager kanskje på bestilling men det vet jeg ikke helt sikkert om hun gjør.

Ha en flott uke! :)

Skrevet av: Kristina Hansen

22.mar.2011 14:33

Jeg kunne ha gjort det.Det er vel helst hoveddesignet du lurte på,for så å kunne adde det du vil selv når det passer deg?Eller at du sender tekst m bilder mm til den som styrer sida? Og hvordan vil du helst ha det?Vil du ha det på en betale-side? Tell me! :)

Skrevet av: Jeanette rompompei Osholt

24.mar.2011 20:44

Martina.B

Martina.B 20, Våler i Østfold
Jente på 20år fra Østlandet og som jobber som modell. I tillegg er jeg spaltist/skribent for online magasinet Modepose.com Bruker bloggen til å fortelle om alt det jeg er med på innen modellyrket, reising og mye mer! Kontakt: m-gulliksen@hotmail.com
Norske bloggerB L O G G L I S T E N . N E T

bloglovin

bloglovin

Norske bloggerLenker

hits