«Top Model»-Eirins FHM-revansje?

Flere ganger nå har vi kunnet lese i ulike blader om Top Model Eirins "revansje" mot christer falck sin kommentar. Men det jeg lurer og tenker litt på er jo at dette nettopp ikke er en revansj. Han kaller henne FHM chubby, og det første hun gjør når hun er ute av serien, er å posere for FHM.. det er jo egentlig bare å understreke det han allerede har påpekt mener nå jeg.

Ikke missforstå meg, jeg har absolutt ingenting imot Eirin, ikke kjenner jeg henne, eller vet noe annet enn hva man leser og ser på tv, så hva jeg skriver er ikke noe personlig mot henne.

Men ville det ikke vært mer revansj hvis hun f.eks hadde gjort en skikkelig high fashion jobb eller noe i den duren? som normalt "krevde" skinny modeller som de fleste liker å si?

NEi i mine øyne blir dette litt for dumt og platt, ikke er dette noen revansje. Å til de som ba Krister "vaske munnen sin"

Det han sa var barnemat i forhold til hva man kan komme borti i denne bransjen, i know, har selv fått høre 10 ganger så ille saker som det, men jeg løp fortsatt ikke gråtende ut av rommet. For modellivet er ikke fryd og dans på røderoser, det er en beinhard virkelighet som virkelig setter deg på prøve. Deal with it.


  • Dato: 18.apr.2011   Kl: 20:00   Kategori: Diverse
  •    Kommentarer: 7
haha! Jeg har gått å tenkt på nøyaktig det samme! En skikkelig revansj ville jo være å gjøre DEN fashion jobben! Ikke gå å gjøre akkurat det Falck sa hu burde.. Hm. Do not understand!

Skrevet av: camillamonsen

18.apr.2011 20:03

Hun trenger da ikke kle seg som en hore fordet - . -

Skrevet av:

18.apr.2011 20:04

Helt enig med deg Martine, i alt du skriver:-)

Skrevet av: Rita Jacqueline

18.apr.2011 20:05

Er så enig! Litt av en revansj.. haha

Skrevet av: Maria

18.apr.2011 20:12

sv : vet at de ikke var noe super par, men det var den overskrifta på nette :p såååå da brukte jeg det samme :p

Skrevet av: ~ Silje ~ Aalesund`s FK !! <3

18.apr.2011 20:41

~ Silje ~ Aalesund`s FK !!: hehe regnet litt med det=)

Skrevet av: Martina.B

18.apr.2011 20:42

Burde heller posert i badedrakt på en jernbaneovergang i Moss ja :-) Bedre enn blankpolerte FHM-bilder.

Skrevet av: Tomm

18.apr.2011 21:29

Martina.B

Martina.B 20, Våler i Østfold
Jente på 20år fra Østlandet og som jobber som modell. I tillegg er jeg spaltist/skribent for online magasinet Modepose.com Bruker bloggen til å fortelle om alt det jeg er med på innen modellyrket, reising og mye mer! Kontakt: m-gulliksen@hotmail.com
Norske bloggerB L O G G L I S T E N . N E T

bloglovin

bloglovin

Norske bloggerLenker

hits