3 dager gjort! 1,5 uker igjen!

Nå er jeg i full gang med no carb dietten min og som forventet har de føste dagene vært tøffe, jeg har vært sliten og trøtt. Men det er utrolig hvor raske resultater man får både vekt messig og kroppsmessig av denne dietten. Det er et super pluss!!!

Jeg kommer til å kjøre denne dietten hardt, helt frem til jeg reiser til London. Må jo se bra ut for byråene der vettu. Ja generelt også hehe.

Nei denne gangen er jeg så bestemt at jeg vet jeg vil klare det, og kroppen min er utrolig nærme der jeg vil ha den. Så nå er det bare å kjøre på videre. Wish me luck!


  • Dato: 27.apr.2011   Kl: 22:34   Kategori: Mat
  •    Kommentarer: 1
SV: tjaa, syns også det, men leste litt rundt på nett og der står det flere plasser at fra siste høykarbo måltid kan det ta 1-3 dager å komme i ketose, andre steder står det også at det kan ta opptil en uke. Som også mange har skrevet så varier det veldig fra dag til dag og hva man har spist, mensen osv...

Nå har jeg ligget under hva som er anbefalt karbs i løpet av en dag, (15) så kan hende det har noe med det også å gjøre!

Men stiksen viste hvertfall at jeg var i ketose eller i følge skalaen så var den moderat ca. så er vel kansje ikke helt i ketose da? Men i følge pakkningsvedlegget så forsto jeg det som at man har et ganske høyt ketoinnhold!

Skrevet av: Stineemoor - Veien mot et sunnere og slankere liv!

28.apr.2011 01:26

Martina.B

Martina.B 20, Våler i Østfold
Jente på 20år fra Østlandet og som jobber som modell. I tillegg er jeg spaltist/skribent for online magasinet Modepose.com Bruker bloggen til å fortelle om alt det jeg er med på innen modellyrket, reising og mye mer! Kontakt: m-gulliksen@hotmail.com
Norske bloggerB L O G G L I S T E N . N E T

bloglovin

bloglovin

Norske bloggerLenker

hits