Green Square Consept vareprøvesalg!

I dag kl 2 åpnes dørene i munkedamsveien 57. Her holder Green Square Consept Designer vareprøve salg, med pris redukasjoner fra 50 og helt opp til 90%! Jeg har jobbet for green square før, og har tilgove et gavekort der å kunne virkelig tenke meg å dra, men formen er helt rævva! Men hva gjør man ikke for klær:P eller nærmere sagt mange klær for en gavekort penge?:P Det åpner ikke før kl 2, så jeg har jo litt tid å samle formen på.

ÅÅÅ jeg må jo dra^^ Å alle dere andre burde ta turen dit også, fantastisk tøy i økologisk materialer! God samvittighet når man shopper er jo bare et pluss=)


  • Dato: 31.mai.2011   Kl: 11:36   Kategori: Fashion
  •    Kommentarer: 2
Snälla, söta, rara...! Kan du gå in på den länkade bloggen nedan och rösta på mitt foto? Kommentera bara "6" eller "nr 6". Vill verkligen vinna! (Dessutom fyller jag år på torsdag hihi)

OCH! De som hjälper mig blir länkade. + att det får bli ett blyertsporträtt till den som gett mig extremt mycket hjälp! Spread the word out!!

TACK :)

http://standingcarla.blogg.se/2011/may/13-finalister.html#comment

Skrevet av: Natalie (teckningar&fotografier)

31.mai.2011 11:57

Natalie (teckningar&fotografie: Nå har jeg stemt på deg;) lykke til! Tegningene dine er nydlige foresten! HAdde blitt super glad om du ville tegne et av meg=)

Skrevet av: Martina.B

31.mai.2011 12:51

Martina.B

Martina.B 20, Våler i Østfold
Jente på 20år fra Østlandet og som jobber som modell. I tillegg er jeg spaltist/skribent for online magasinet Modepose.com Bruker bloggen til å fortelle om alt det jeg er med på innen modellyrket, reising og mye mer! Kontakt: m-gulliksen@hotmail.com
Norske bloggerB L O G G L I S T E N . N E T

bloglovin

bloglovin

Norske bloggerLenker

hits