Lavkarbo melkesjokolade cookies!

Godmorgen folk og fe! Nå var jeg oppe igjen, etter en mildere turbulent natt. Bihulene mine driver å øver på å barikadere seg mot oksygen, så sovingen ble ikke like enkel. Anyways, nå er jeg iallefall våken. 

Status på helsa generelt: Fortsatt syk, men det får bare gå da jeg har fotoshoots, events og catwalkshows coming up! Kan ikke ligge syk i sengen hjemme, når man skal være modell!

Uansett over til noe annet. I går dro jeg og Damien til fetteren min og kjæresten hans. Siden Anders var så grei å lage lavkarbo middag, så skulle jeg lage lavkarbo snack. Så jeg fant en oppskrift på lavkarbo cookies, som jeg gjorde om til min egen, å steike det ble godt altså! Alt ble spist opp i går!Glemte selvsagt å ta bilde tilslutt da jeg ble litt stresset, men de var awesome!


  • Dato: 02.jun.2011   Kl: 11:07   Kategori: Mat
  •    Kommentarer: 4
Oppskrift?? :D

Skrevet av: Li

02.jun.2011 12:41

Li: Kommer i morgen=)

Skrevet av: Martina.B

02.jun.2011 12:46

Lat som det er imorgen allerede... :-DDD

Skrevet av: Starlet

02.jun.2011 13:07

Starlet: Du din lille;)

Skrevet av: Martina.B

02.jun.2011 13:36

Martina.B

Martina.B 20, Våler i Østfold
Jente på 20år fra Østlandet og som jobber som modell. I tillegg er jeg spaltist/skribent for online magasinet Modepose.com Bruker bloggen til å fortelle om alt det jeg er med på innen modellyrket, reising og mye mer! Kontakt: m-gulliksen@hotmail.com
Norske bloggerB L O G G L I S T E N . N E T

bloglovin

bloglovin

Norske bloggerLenker

hits