KASSAFOLK ER DE DUMMESTE MENNESKENE SOM FINNES!!!

Ok jeg tok litt av i overskriften, og det gjelder IKKE alle sammen, men samtlige av de jeg handler av på meny her i nærheten av hvor jeg bor.

Når du kommer med fullstappet tralle, med alt mulig av ingredienser, mat, grønnsaker, tunge uhåndterlige ting. Det ruver over vognen. Så kommer du i kassen og bruker noe bortimot en kvarter før du har fått alt på disken og snur deg mot kassadamen/mannen som ser dumt på deg. Du forventer at han eller hun skal starte å slå inn, med tanke på at dette er mye varer, men klokken tikker, og etter en lang bortkastet stund presterer vedkommende å spørre deg, på en trøtt og lite koselig måte: VIL du ha pose...?????

OM JEG VIL HA POSE?!?!?!

Nei takk du, jeg foretrekker heller og bære en og en ting av alle de 573 varene jeg nettopp har kjøpt, frem og tilbake til bilen min jeg, å okkupere hele den ene siden av disken mens jeg holder på slik de neste 3 timene! 

SELVFØLGELIG VIL JEG HA POSE! JEG VIL HA MANGE POSER! Tette, dumme, idiotiske menneske!

De som oppfant settningen: Det finnes ingen dumme spørsmål tok grundig feil. De har tydeligvis ikke handlet på Meny nær meg!

Måtte bare få ut agresjonen. Å som jeg sa er jo ikke alle dette gjelder. Men å få dette spørsmålet hver gang, når man så openlyst trenger poser, gjør meg gal!

Opplevd dette før?

( Beklager mye skrivefeil, men skriver fort når jeg er irritert, og orker ikke gå igjennom nå hehe)


  • Dato: 06.jun.2011   Kl: 17:08   Kategori: Diverse
  •    Kommentarer: 27
Nei har ikke opplevd det.

Skrevet av: Mathias Folke Nordby

06.jun.2011 17:23

Mange som tar med egne poser for å spare miljøet vettu, så de kan ikke regne med at alle som handler masse skal ha poser faktisk.

Skrevet av:

06.jun.2011 17:29

hahahaha! kunne ikke blitt mer enig :)

Skrevet av: Maria

06.jun.2011 17:29

hahahahahah, så sant så sant ;)

Skrevet av: june

06.jun.2011 17:29

Helt enig med deg.. Samme er det hvis du bare kjøper EN cola.. vil jeg ha pose? nei.. Men med en vogn som bugner så er det jo en selvfølge.. går det ann å være mer tett tenker jeg da!!

Skrevet av: Lise Lund

06.jun.2011 17:31

Mathias Folke Nordby: Da er du heldig=)

Skrevet av: Martina.B

06.jun.2011 18:43

Anonym: Ja det er sant det også, men generelt er det ikke mange som gjør det i dag, iallefall ikke rundt her jeg bor=)

Skrevet av: Martina.B

06.jun.2011 18:43

Lise Lund: Hehe enda værre er når de faktisk gir deg en pose, men bare EN til hele haugen:P

Skrevet av: Martina.B

06.jun.2011 18:44

Enormt irriterande! Her er heldigvis alle kassafolka veldig hyggelige og flinke! :-)

Skrevet av: Signe&Elisabeth

06.jun.2011 19:02

hehehhe, så enig ass

- Kommentere tilbake?

Skrevet av: Hina og Eman

06.jun.2011 19:03

hahaha. det har jeg opplevd før og...

Skrevet av: LotteAndersen

06.jun.2011 20:11

Haha, jeg jobber selv i butikk, men jeg spør aldri om folk vil ha pose. Jeg ser hvor mye varer de har, og om de har med pose selv. Hvis dem ikke har med, bare slenger jeg på ett par ( spørs såklart på hvor mye varer dem har da )

Men, det irriterer meg selv også! Burde jo egentlig tenke såpass ;)

Skrevet av: stine og maria <3

08.jun.2011 14:47

stine og maria: hehe nettopp, grenseløst irriterende=) Flink du er^^

Skrevet av: Martina.B

08.jun.2011 14:49

Det er veldig mange som tar med seg egne poser, er derfor vi som jobber bak kassa må spørre om det. For tro det eller ei, så er det veldig mange som blir sure hvis vi gir dem poser, slår det inn i kassa og det viser seg at de har med selv ;) Så at folk blir sure for at vi spør om dem skal ha pose, blir for dumt. Vi gjør bare jobben vår :)

Skrevet av: Marlen :)

08.jun.2011 14:50

Haha, takk. Men takk gud for at jeg snart skal sette meg på skolebenken istedet for å jobbe i butikk. :) Har heldigvis ikke så mye i kassa å gjøre, siden jeg er "sjef" når jeg er på jobb :)

Skrevet av: stine og maria <3

08.jun.2011 14:51

Marlen: Hehe jada, er ikke alle, litt sarkastisk her også=) men noen slasker er det også hehe

Skrevet av: Martina.B

08.jun.2011 14:53

stine og maria: ja butikk jobb er ikke veldig morsomt i lengden. super glad jeg drar til utlandet for å jobbe i sommer=)

Skrevet av: Martina.B

08.jun.2011 14:53

Blir egentlig irritert av innlegget ditt.. hvis de ikke hadde hadde spurt deg om du ville ha pose hadde du blitt irritert da og!

Posene er ikke gratis og flere hadde sikkert reagert om de plutselig måtte betale for 5 stk de ikke har bedt om!

+ personlig synes jeg det er greit å få poser (når jeg trenger de) med en gang så jeg kan begyne å fylle med en gang jeg er ferdig med å laste opp på andre siden.

Ser ut som om du har en dårlig dag så la person i kassen også ha en i alle fall når vedkommede faktisk gjør jobben sin!

Skrevet av:

08.jun.2011 14:55

Anonym: haha kjære deg, innlegget er laget på en halveis spøkefull måte, å jeg går ikke ut etter alle kassa medarbeidere=) Må jo lage en litt "dramatisk" overskrift for å få litt debatt her hehe. Har slettes ikke en dårlig dag overhode. Er helt enig i at jeg vil ha posene med en gang, så jeg kan starte å fylle, har da aldri nevnt noe annet enn det=) Nå må du ikke bli så irritert anonym;)

Skrevet av: Martina.B

08.jun.2011 14:58

haha, skjønner akkurat hva du mener! At de ikke kan slå inn varene før de spør deg om pose, det er teit. Men jeg syntes Meny har de teiteste og dummeste folka i kassa. Jeg jobber selv i butikk, hos oss har mange folk med seg poser, somregel så sier de selv at de trenger poser hvis de ikke har med. Men noen blir forbanna vis vi gir dem poser og slår det inn på kassa uten at dem egentlig ville ha en pose eller to. hehe, men bra innlegg :D

Skrevet av: Nena Børresen

08.jun.2011 15:06

di ska spørre om du vil ha pose uansett siden pose koster penger

Skrevet av: Ann jeanette(mamma til tvillinger)

08.jun.2011 15:07

Jobber selv i butikk, og vi er pålagt å spørre folk om pose. Mange blir sure for at vi spør, men jeg tror langt flere blir sure hvis vi ikke hadde spurt. Som noen skrev lengre opp her, så er det mange som har med seg poser selv, og de blir skikkelig sure hvis de må betale for poser som vi i kassen bare slenger på fordi vi ser de har mye varer. Du kan prøve å jobbe i kassen på en matvarebutikk selv, så får du oppleve hvordan vi i kassen ser på dere som kunder, så kanskje du ser på det hele med ett nytt syn. Skjønner du ikke mente med dette innlegget at alle som jobber i kassen er dumme, for hvis du mener det etter å ha lest denne kommentaren så tror jeg faktisk det er du som er dum ;-)

Skrevet av: Marita

08.jun.2011 15:16

Haha, opplever dette ofte!

Utrolig fin blogg :-)

Skrevet av: VSE

08.jun.2011 15:17

Jeg har faktisk det motsatte problemet! Her jeg bor spør dem aldri om jeg vil ha pose! Man må spørre om dem selv. Er litt sånn ekkelt for man føler liksom at man burde tatt med sine egne nesten, og det er kanskje det som er poenget? Bedre for miljøet å gjenbruke :)

Skrevet av: Camilla

08.jun.2011 15:25

Jeg kan være enig i at enkelte ikke burde jobbe i serviceyrket. Men når det er sagt er det pålagt for ansatte i butikk og spørre kunden og pose. Irriterende kan det være enkelte ganger, men sånn er det bare :)

Skrevet av: Frklita

08.jun.2011 16:19

haha men mange av de som er her viste ikke hvor mye du fikk igjen når du skulle kjøpe noe for 32 kr og du betalte 50 da....

btw. kommentere bloggen min?

Skrevet av: Henriette ♥

08.jun.2011 17:04

Haha ja, opplevde det faktisk tidligere i dag! Svarte tilbake, ja selvfølgelig, du tror da vel ikke jeg skal gå med dette i armene?!

Skrevet av: Lilli

08.jun.2011 17:09

Martina.B

Martina.B 20, Våler i Østfold
Jente på 20år fra Østlandet og som jobber som modell. I tillegg er jeg spaltist/skribent for online magasinet Modepose.com Bruker bloggen til å fortelle om alt det jeg er med på innen modellyrket, reising og mye mer! Kontakt: m-gulliksen@hotmail.com
Norske bloggerB L O G G L I S T E N . N E T

bloglovin

bloglovin

Norske bloggerLenker

hits