Lady Gaga Årets moteikon?

Lady Gaga ble i går kåret av CFDA Fashion Awards i New Yourk til årets moteikon.Men her setter jeg et spørsmålstegn, for som Jan Thomas selv har sagt: Det hun går i er jo kostymer, ikke trendy outfit som alle og enhver kan kopiere.

Ingen vil jo slå seg løs på byen i et kjøtt antrekk f.eksHun brukte jo samme outfitten i Vogue også, men selv der syns jeg det ble for sært, iallefall etter min mening.Sette antrekket i seg selv, ligger nok på 1.plass over merkelige antrekk. Men her kan du se en rekke andre "kostymer" Som ikke er akkurat noe jeg ville prøvd å kopiere nestegang jeg skal på fest eller ut på byen.Så til syvende sist vil jeg bare poengtere at jeg personlig ikke syns hun skulle ha prisen som årets mote ikon, for jeg syns ike det passer det hun driver med, som er heftig bruk av råe kostymer.

Det er nå min mening. Hva syns du?


  • Dato: 07.jun.2011   Kl: 11:38   Kategori: Fashion
  •    Kommentarer: 13
Dama er stygg! Samme er klærne hennes, ew.

Skrevet av: Mildrid Vedvik

07.jun.2011 11:44

jeg syns hun har mye rart å komme med, men allikevell så kan man kjenne igjen mote i klærne og stilen. f.eks, skoene, vi går jo alle med kilehel nå! :-)

Skrevet av: Diary of Tonje

07.jun.2011 11:48

Hun har skumle antrekk :s

Skrevet av: neverl

07.jun.2011 11:53

digger dama!

Skrevet av: partypikene.

07.jun.2011 12:12

veldig spesiell! men liker henne på en måte litt :D

Skrevet av: Lena

07.jun.2011 12:39

Kunne ikke ha vært mer enig med deg. Jeg kommer ikke til å prøve å kle meg som henne, kanskje hvis jeg skulle på et bad-taste-karneval!... Skada dame spør du meg:P

Skrevet av: Lena Linnea

07.jun.2011 13:01

Heilt einig i at ho ikkje er årets moteikon, og ENDA meir einig i at alt ho går i er kostyme..

Skrevet av: drapstrussel

07.jun.2011 14:43

Mote er jo kostymer/kunst, ihvertfall på fashionshow! Ikke det at jeg har så mye peiling, men det jeg har sett av plagg på catwalken så er de farlig like de som Lady Gaga har på seg....

Det vi vanlige "normale" folk går med er jo bare en forenklet version! Sikkert mange som ville gått med de fire siste antrekkene på gata, i forenklet version vel å merke.^^

Skrevet av: Kristine

07.jun.2011 15:22

Enig med deg der.

Kan jo være at de vil si hun er et moteikon fordi hun tør å skille seg ut og nettopp tør å være seg selv.

Det er vel en bragd i seg selv bare det..

Men nei, jeg ville ikke gått i de klærene hennes :S

Skrevet av: Siri Kolstad

07.jun.2011 16:05

mye av det er kanskje kostymer ja, men det er masse som er av verdagslig/festantreks bruk også.

Skrevet av: Tina - Foto - Randomness

07.jun.2011 16:32

Om Jan Thomas tror mote handler om å kopiere antrekk så er han uansett lost. Det er ett fåtall som bruker couture klærne som blir vist på moteukene også. Men folk (og ikke minst high street butikkene) stjeler små deler av det, og slikt blir det trender av.

Personlig synes jeg Lady Gaga bare er ett eneste stort marketing stunt, men det er ikke tvil om at hun inspirerer mange unge folk i klesveien til å være seg selv i større grad, og da har hun stor inflytelse på trender.

Skrevet av: Ole

07.jun.2011 18:56

Ole: jeg skrev da aldri at jan thomas tror mote handler om å kopiere. Jeg skrv han mente hun brukte kostymer. Å du ser ikke folk ikledd kjøtt på catwalken, å har heller ikke sett en eneste person i gata gjøre det=)

Skrevet av: Martina.B

07.jun.2011 19:08

jeg synes hun går med mye rart! enig med at det ligner mere på kostymer..kunne aldri gått i noe sånt værtfall, hihi :))

Skrevet av: frida amalie

08.jun.2011 21:17

Martina.B

Martina.B 20, Våler i Østfold
Jente på 20år fra Østlandet og som jobber som modell. I tillegg er jeg spaltist/skribent for online magasinet Modepose.com Bruker bloggen til å fortelle om alt det jeg er med på innen modellyrket, reising og mye mer! Kontakt: m-gulliksen@hotmail.com
Norske bloggerB L O G G L I S T E N . N E T

bloglovin

bloglovin

Norske bloggerLenker

hits