GO Fotballfrue! Caroline Berg Eriksen Debatt!

Hvis det er en ting som har provosert meg grenseløst de siste dagene, så er det de store oppstyret som har vært rundt bikini bildene Fotballfrue la ut om seg selv, eller nærmere bestemt kroppen hennes. Nå får folk hvirkelig gi seg! Jeg har fulgt bloggen hennes en stund, å finner henne kun inspirerende. Hun har en flott kropp! En kropp jeg gjerne vil ha selv, jeg syns hun virkelig er et forbilde til sunnhet å helse! Hun og hennes mann spiser sundt og godt å trener masse, å bedre kan det ikke bli for en kropp! 

Å de som faktisk presterer å si at hun fremmer anoreksi? Å ser ut som hun har det?

Slik ser en person med anoreksia ut, med alvorlig anoreksi!Det er en hel verden mellom dette og hva fotballfrue ser ut som.Jeg syns folk som kommer med så stygge kommentarer burde skamme seg. Til syvende sist så skal caroline få lov til å se ut akkurat som hun vil om hun er fornøyd med seg selv. uanhengig hva mange andre idioter måtte finne på å si!

Jeg syns Caroline ser fantastisk ut! Å det står jeg for!


  • Dato: 08.jun.2011   Kl: 20:02   Kategori: Diverse
  •    Kommentarer: 18
Det er rett og slett idiotisk gjort av folk som kommenterer stygt !

Skrevet av: Katharina <3

08.jun.2011 20:34

åherregud, synes det er så teit at folk skal reagere så negativt. ho er sunn og lever et sunt liv. selv er jeg ganske tynn, har prøvt å legge på meg di siste 2 årene, men det viser seg at jeg har for høy forbrenning og sånt. det sårer virkelig når folk går ruundt og sprer rykter om at jeg har anoreksia. hadde det vært opp til meg hadde jeg blitt dødsglad dersom jeg hadde fått 5 kilo mer på kroppen

Skrevet av: Quizza - kommenter ALLTID tilbake !

08.jun.2011 20:34

Enig med deg. Folk må få lov til å se ut som de vil bare de er fornøyde med seg selv ; )

Skrevet av: Marthe Borge

08.jun.2011 20:34

Enig med deg :)

Skrevet av: Malvine

08.jun.2011 20:34

Jepp! She's a real woman! Go Carro...!!

Skrevet av: Maria

08.jun.2011 20:35

Er så enig som det går ann å bli! Hun har helt sinnsyk kropp. Tiltross for at hun ikke eier et gram fett på magen, har hun lår, rumpe og pupper! Langt fra noe anoreksi der nei.. Det er så mange som er ute etter henne bare fordi hun er så flink. Herremin, det er jammen meg mange mennesker der ute med dårlig selvtillit.. Caroline var den som fikk meg til å bli interessert i trening igjen fordi hun er så inspirerende. All ære til henne :)

Skrevet av: Karoline

08.jun.2011 20:36

Skjønner ikke helt hva det er dere ser, jeg mener, ser vi samme kropp?

Hun er jo syklig tynn, men det er hva jeg syns. Folk må jo mene det de vil. Men jeg ser ingen flotte markerte muskler og sunt trent kropp. Jeg ser bare en alt for tynn kropp. Er jo ikke muskler der??

Skrevet av: Yvrean

08.jun.2011 20:38

Jeg er helt enig med deg! Det jeg tenkte da jeg så bildene på bloggen hennes var: " Wow, drit fin bikini! Og jeg skulle ønske jeg hadde den kroppen der! " Caroline har hatt den kroppen der lenge, så jeg tviler på at hun har anoreksi eller antydning til det!

Skrevet av: Lene :-D

08.jun.2011 20:38

Kunne ikke vært mer enig med deg!!

Skrevet av: Birgitte

08.jun.2011 20:48

Hver sin smak sier nå jeg... Noen ser en sunn? og veltrent? kropp.. Joda, hu spiser sikker sunt, det skal jeg ikke si så mye på, for jeg har virkelig ingen aning om hva hu putter i munnen, men jeg skal ikke lyve å si at jeg ser en veltrent kropp.. Jeg mener, jeg ser en slank kropp, kanskje litt for slank etter MIN smak, men jeg ser ikke så mye muskler at det gjør noe?? Armene har jo ikke antydning til muskler på disse bildene- som jeg kan se- de er bare slanke. Beina har ikke antydning til muskler som jeg kan se- de er bare slanke. Eneste er magen, men det er fordi hu er så slank, og strammer kroppen på bildet, at det ser ut som om hu har antydning til muskler??

Dette er hva jeg ser, og det er mine meninger.. Noen ser sikkert ei veldig muskuløs jente.. Hver sin smak.

Skrevet av: Elin Slåen

08.jun.2011 21:01

Jeg syntes hun er en smule for tynn, men jeg dømmer ikke! Men trent, ja det skal jeg love deg hun er og det syntes jeg er flott!!

Skrevet av: Heidi Hagaløkken

08.jun.2011 21:02

Er enig med deg! Ja, hun er tynn, men hva er i veien med det? Hun lever et sunt og godt liv og trener, noe jeg tror mange er misunnelige på :-)

Skrevet av: Lise

08.jun.2011 21:09

Helt enig med deg! :)

Skrevet av: Amalie <3

08.jun.2011 21:47

Enig med deg:) Ho er syltynn, men sunn. Trenar og et riktig.

Skrevet av: TeaLove

08.jun.2011 22:20

Enig med deg! hun har jo muskler, det er jo ikke avmagring, men trening!!!

Fin blogg forresten =)

Skrevet av: lervoll

09.jun.2011 11:34

Jeg mener at hun gjerne må få se ut akkuratt som hun vil, men hun er faktisk forbilde til en del 14 15 åringer, som kanskje ikke leser alt mellom linjene, og som faktisk føler ett enormt utsende press. itilegg mener jeg at når hun legger ut sånne bilder av seg selv, på en blogg som blir lest av 50 000, så må hun regne med at folk reagerer..

Skrevet av: Victoria

09.jun.2011 11:39

Victoria: Det er sant at hun må forvente reaksjoner, men jeg syns det er utrolig at folk tror det er greit å skrive så mye stygt som de gjør til en annen, sånn uten videre. Høflige konstruktive meninger er ok, men ordentlig person angrep syns jeg bare er råttent..

Skrevet av: Martina.B

09.jun.2011 11:44

sykt!

Skrevet av: Maiken

09.jun.2011 21:20

Martina.B

Martina.B 20, Våler i Østfold
Jente på 20år fra Østlandet og som jobber som modell. I tillegg er jeg spaltist/skribent for online magasinet Modepose.com Bruker bloggen til å fortelle om alt det jeg er med på innen modellyrket, reising og mye mer! Kontakt: m-gulliksen@hotmail.com
Norske bloggerB L O G G L I S T E N . N E T

bloglovin

bloglovin

Norske bloggerLenker

hits