1 dags pause fra lavkarbo!

I dag har jeg hatt en pause fra lavkarbo. I dag skal jeg både i bursdag, og kjæresten skal straks dra fra meg igjen, så vi valgte å kose oss i dag. Men i morgen er det pånn igjen. Altså har ikke akkurat gått helt crazy bananas heller. To potetbåt skiver, et halvt rundstykke, å en eller to cupcakes. ikke verdens under gang. Hadde ingen planer om å stappe i meg heller å bli kjempe syk. Men etter 3 uker på hard lavkarbo, syns jeg at jeg kan unne meg 1 dag=)

Kjæresten min og jeg dro nemlig til Alexandros i byen! En nydelig gresk resturant. Å maten der smakte helt himmelsk! Måtte få en forsmak på hva jeg kunne forvente å finne i athen hehe. Men det var virkelig koselig. ovnsbakt gresk fetaost i hvitløkssmør! Nam


Hovedretten! Grillet kylling spyd, med gresk salat, tsatsiki, peppersaus, stekte poteter sopp ol^^
Nå står det cupcakes i ovnen her som jeg skal ha med til bursdags"barnet" noen kommer jeg nok til å dele ut til familien, og resten går vell med i bursdagen. Men skal unne meg selv en tenker jeg, KANSKJE 2;)


  • Dato: 11.jun.2011   Kl: 19:22   Kategori: Mat
  •    Kommentarer: 3
Kos deg med maten du, man skal unne seg slike dager også.. :=)

Skrevet av: Sunnlavkarbo

11.jun.2011 19:24

Er den resturangen i Moss? :) I så fall hvor??

Skrevet av: Kristine

11.jun.2011 20:47

gresk mat er kjempe godt!! jeg pleier også å ha kyllingspyd med potetbåter da vi går og spiser ute på den greske resturanten der jeg bor :)

Skal snart til Paris på ferie - så da gleder jeg meg til å prøve skikkelig fransk mat ^^ (for første gang)

Skrevet av: mfpll

11.jun.2011 20:53

Martina.B

Martina.B 20, Våler i Østfold
Jente på 20år fra Østlandet og som jobber som modell. I tillegg er jeg spaltist/skribent for online magasinet Modepose.com Bruker bloggen til å fortelle om alt det jeg er med på innen modellyrket, reising og mye mer! Kontakt: m-gulliksen@hotmail.com
Norske bloggerB L O G G L I S T E N . N E T

bloglovin

bloglovin

Norske bloggerLenker

hits