Beautyshoot og myggestikk

I dag har vært en veldig travel dag hadde totalt 5 castinger, å jeg var så heldig at rekkefølgen var frem og tilbake ra den ene siden av athen til den andre gjennom hele dagen:P men men, var morro likevell. Fikk se mye av byen=)

På den ene castingen hadde jeg fått beskjed om at jeg skulle møte med en visstnok kjent fotograf som ville hilse på meg for eventuelt videre shoot. Da jeg kom inn fikk jeg beskjed om å gå rett i sminke, da vi skulle ha portrett beautyshoot! Å vi skulle egentlig lage en beauty/fashion film sammen med en annen jente, men da kameramannen hadde krasjet må vi gjøre dette en annen dag haha.I studio til bubblegum studio photo and filmMakeup areaVeldig enkel beauty sminke. Haha å dere, det skjedde igjen. Har jo fortalt at da jeg var i milano gikk jeg en hel dag å snakket engelsk med en jente, å til slutt fant vi ut at begge var norske? Vell i dag satt jeg i 30-45 min å snakket engelsk med en jente som viste seg å være svensk:P haha men var kjempe koselig å høre litt nordisk prat.

Ellers så ser det ut til at man ikke kan unslippe myggen uansett hvor i verden man er, så jeg starter allerede nå å bli spist opp:P great.Jeje skal høre om ikke mamma kan sende ned litt vademecum hehe, da skal det nok bli ordnings på stikka=)

Men alt i alt en flotters dag! I like^^ 


  • Dato: 21.jun.2011   Kl: 18:53   Kategori: Reise
  •    Kommentarer: 4
du e så fin!

Skrevet av: frida amalie

21.jun.2011 18:57

frida amalie: tusen takk^^ snill du er

Skrevet av: Martina.B

21.jun.2011 19:14

Høre ut som ein bra dag :D

Skrevet av: TeaLove

21.jun.2011 19:24

Moro! :D

Skrevet av: Camilla Monsen

21.jun.2011 20:08

Martina.B

Martina.B 20, Våler i Østfold
Jente på 20år fra Østlandet og som jobber som modell. I tillegg er jeg spaltist/skribent for online magasinet Modepose.com Bruker bloggen til å fortelle om alt det jeg er med på innen modellyrket, reising og mye mer! Kontakt: m-gulliksen@hotmail.com
Norske bloggerB L O G G L I S T E N . N E T

bloglovin

bloglovin

Norske bloggerLenker

hits