Så deilig med god tid! Å SHIIIIIT!

Jeg er ikke akkurat super fornøyd med telefonen min om dagen.... Av en eller annen grunn så vil den ikke stole på meg når jeg forteller at den skal være innstilt på gresk tidszone og driver å hopper frem og tilbake mellom norsk og gresk! Dette medfører stress å ubehag, da f.eks i går skulle jeg på min siste casting å trodde jeg hadde masser av tid, at klokken var 15.50 og jeg skulle være på castingen kl 17.00. Da viser det seg plutselig at kokken er 16.50! Å jeg har enda en del reiseveg forand meg! Løøøøøøøøøp!

I dag derimot skulle den plutselig gjøre opp for seg å stille klokken frem igjen, etter at jeg faktisk hadde stilt den frem! Så istedet for å vokne 7 som jeg hadde planer om, ble jeg vekket 6! Flotters, jeg som sovnet sendt nok som det var av merkelige grunner.... Så som dere sikkert skjønner er jeg ikke altfor happy med telefonen min atm:P Får håpe det blir bedre fremover=)


  • Dato: 22.jun.2011   Kl: 06:37   Kategori: Diverse
  •    Kommentarer: 0
Martina.B

Martina.B 20, Våler i Østfold
Jente på 20år fra Østlandet og som jobber som modell. I tillegg er jeg spaltist/skribent for online magasinet Modepose.com Bruker bloggen til å fortelle om alt det jeg er med på innen modellyrket, reising og mye mer! Kontakt: m-gulliksen@hotmail.com
Norske bloggerB L O G G L I S T E N . N E T

bloglovin

bloglovin

Norske bloggerLenker

hits